watermelonlove Kızlar ücretsiz izin kullanınca mesleğimiz üzerinde ne gibi dezavantajları var emekliliğe dair? Birde memuriyet hayatımız boyunca mı 2 yıl yoksa her çocukta mı geçerli bu durum… 2 yıl tam izin hakkını kullanan oldu mu acaba
Avucumdagokyuzu watermelonlove her çocukta 2 yıl ücretsiz izne ayrılma hakkımız var ve memurlukta 5 yılı tamamladığınızda mazeretsiz 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var.
FerideDeniz watermelonlove daha geç emekli oluyoruz diye biliyorum. 25529 sayılı Resmi Gazete) Doğum yapan memurlara istekleri halinde 104′üncü maddenin (A) bendinde belirtilen sürelerin bitiminden itibaren 12 aya kadar aylıksız izin verilir. 657’den kopyaladım bu satırları.
Nrnfth watermelonlove 2yillik sureyi emekli olurken ekliyolar gec emekli oluyosun ben kullandim iyi ki de kullanmisim
watermelonlove Nrnfth memur musunuz öğretmen mi ya ben öğretmenim haziranda bitiyor iznim seminer döneminde belki giderim belki rapor alır yılı kapatırım Eylül’de tekrar dilekçe verip ayrılsam sorun olur mu madem ayrılacaktın Haziran temmuz vs niye maaş aldın derler mi sonuçta 2 yıl daha dolmadı
zeynepgokce1 watermelonlove dediginiz gibi yapiyorlar yazin maas alip donem basi izne ayrilabilirsiniz
minderbob watermelonlove aynı durumdayım semineri raporla kapatıcam 2 ay maaşımı alıp eylülde 2. İzne başlıcam inşallah
Anonim11 watermelonlove ben öyle yaptım,1 ay rapor aldım okula dönemezdim yerime ücretli gelmişti. Yazın maaşımı aldım eylülde izne ayrıldım,ağustosta yarım maaş aldım
Minikkizinyolu watermelonlove atıyorum sözleşmeli öğretmensiniz diyelim sözleşmeniz uzuyor ücretsiz izinde yani iki sene her şeyiniz durmuş gibi oluyor okuldan aldığınız puan vs
watermelonlove Minikkizinyolu kadroluyum evet puan almıyorum tayin de duruyor süre uzuyor napalım artık bebiş için hepsi başka çocuk içinde 2 yıl olmasına sevindim tek hakkımız yok en azından emeklilik adına biraz sıkıntı şimdi rahatça alıyoruz yaşlanınca çalışmak fazladan zor olacak
watermelonlove minderbob ay kendim gibi birini buldum nerde görev yapıyorsun canım ben Kasım 14 ten beri izindeyim tekrar ayrılasım var gelecek eğitim öğretim yılında 2 yaşında işe başlamaya karar verdim kimseye kurduğum düzeni güvenemiyorum ya ,😓
Deletedmom_109 watermelonlove hocam ben de ücretsiz izindeyim. Ben emekliliği Vs hiç düşünmedim açıkçası 🤷🏻♀️ şuan ihtiyacımız var ve kullanıyoruz. Emeklilik yaşına kadar ooo 😁 umursamaz görünmek istemem ama kim öle kim kala diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Bence şuanki ihtiyacınız önemli.
watermelonlove Anonim11 yarım maaş mıydı tam olarak biz kredi ödüyoruz da Eylül’de ayrılırsam Ağustostan yarısını ödemem lazım sanırım kredi parasını kapatsın diye dua ediyorum
watermelonlove Deletedmom_109 yok ya öyle yazdığıma bakma şuan en önemlisi kızım kimseye emanet etmek istemiyorum maddi olarak zorluyor ama idare ediyoruz 2 yıl bu hakkımı kullanmak istiyorum sonrasında kreş düşüncem var
kirmizibasliklikiz_ watermelonlove benimde haziranda bitiyor seminerde idare edebilir miyim bilmiyorum 1 ay daha uzatsam mi rapor alabilir miyim bilmiyorum yazin maas alicam eylul ayini da o zaman dusunurum belki cocuklari krese veririm ya da yine izin alirim 😁
watermelonlove kirmizibasliklikiz_ benim ki 14 Haziran da iş başı 15 inde maaş alayım diye böyle yaptım zaten okulda 17 sinde kapanıyor sanırım 1 haftada seminer olsa 10 günlük rapor alsam tek açığım cuma günü ona da yanımda götürürüm bizim müdür seminere çocuk kabul etmiyor etse raporu az alırdım 🤣