Asel_lena_mom GizeminEdizi Hiç bilmiyorum valla canım ben aslınsa Tokat’ta görev yerimiz orada yaşıyoruz pazartesi kendi doktoruma gideceğim ozaman öğreneceğim
egekusumm Asel_lena_mom Allah bağışlasın kızını. Diğer evladını da sağlıkla kucağına alırsın inşallah💜🙏
Asel_lena_mom Burcu60 10 gün sonra tam detaylı öğreneceğim acilden giriş olduğu için keseye baktı sadece
balmom Asel_lena_mom ayyy bende seni merak ediyordum 😌 demiştim ama sana normal diye, bend3 gördüm keseyi dün çok şükür
Tazeanne0134 Asel_lena_mom maşallah canım sağlıkla gelsin minik kuş çok güzel zor zamanlar var önünde ama her güzel şeyin bi zorluğu vardır çok sevindim sizin adınıza
Asel_lena_mom Tazeanne0134 Güzel şeylere sahip olmak için acısını zorluğunu çekmek gerekli 😍teşekkürler 🫶
Rumeysamoms Asel_lena_mom canım ne zaman test yapmıştın 35 gün oldu hala regl olmadım 2 kere yaptım en son 2 gün önce yaptım ikiside negatifti içimde hala bi kurt var
balmom Asel_lena_mom inşallah canım kaç haftalık dedi dr, benim adetime göre 7 haftalık dr 6 haftalık dedi ama
Tazeanne0134 Asel_lena_mom aynen öyle canım benim oğlumla kızım arasında da 28 ay olacak inşallah son zamanlar biraz zor oluyor
Ozge_AyazEfee Asel_lena_mom Sırf sizin son durumunuzu öğrenmek için foruma girdim ve Girer girmez bu postu gördüm 🥰🥰🥰 Gözünüz aydın olsun çok sevindim 🕊️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Asel_lena_mom Ozge_AyazEfee Ay çok teşekkür ederimmmm canım 🫶🫶🫶 Amin inşallah darısı sana olsun inşalah 🤰🏻🌸