Yusrayezra15- kerimannesi alıyor canım ya ben koku için kullanıyorum kullanmadığımda o kadar fark ediyor ki
Lunaluu kerimannesi yediklerine dikkat et mesela soğan sarımsak ve baharatlı gıdalar tüketme bol bol su iç.
Silaa06 kerimannesi ben kullandim bende ise yaradiysa herkeste yarar efsane bisey gun boyu ter yok ne yaparsan yap gece suruyosun yatmadan sabah yikiyosun o kadar
Nilse2709 kerimannesi rexona clınıcal protection oneririm cok memnunum ben terletmiyor ama bunlarda ise yaramassa koltuk altiniza botox yaptirabilirsiniz
Gulcansckn kerimannesi Türkiye’de var mı bilmiyorum ama bir araştır istersen “ NUUD ” diye koltuk altı kremi var onu kullan ter kokusundan eser kalmıyor 😇😇 deodorantlar vs onlar çöp ve hiç sağlıklı değil.. bi de çok iğrenç ter kokusuyla karıştı mı 🤢🤢🤮🤮🤮
salakmisincemilee Benim doğumdan sonra olmaya başladı öncesinde böyle bi sorunum yoktu doğumun buna bi etkisi var mı acaba
Rezzan kerimannesi deotak isminde kremler (deodrantın krem şeklini düşünün ama kalıcı) var duştan sonra temiz koltuk altına uygulanıyor bende kilolu bir bayanım yazın hep kullanırım memnunum deneyin bence
Annekizz kerimannesi Bana sabun şeklinde rolon çok iyi gelmişti hemen hemen 1 gün boyunca hiç terletmemişti
Mihranimmm kerimannesi deotak diye bir rolon var. Migrosta bile bulabilirsin al kullan bana dua et. Banyodan sonra biraz sur hafif nemli olsun koltuk altı. Bir hafta gidiyor.
cileklisakiz kerimannesi bence herşeyden önce neden bu kadar terliyorsunuz bir doktora görünmeniz gerekir ter bezlerinizde sıkıntı olabilir