kerimannesi Kız öneri istiyorum yaz geldimi terliyorum ve kokuyorum bunun için ne yapabilirim kokuyu ne geçirebilir herkes çok sıkıldı bnden kokuyorum sürekli banyo yapmaktan sıkıldım varmı Bi öneri
Evhamlianne kerimannesi doğal krem deo aldım, henüz kullanamadım ama kullananlar çok memnun ve faydasını görmüşler, inşallah bende görebilirim, henüz kullanmadığım için size de tavsiye edemiyorum ama sizde yorumlara bakmak isterseniz ins ‘ gayettabi ’
Efuli6161 kerimannesi https://ty.gl/nbuuvf7apg bunu dışarı çıkarken kullan terleme sıfır ama evdeyken rexona sexy al onu kullan,çünkü terletmeyen ürünler gözenekleri tıkadığı için sık kullanımı önerilmez sadece dışarı çıkarken kullan eve gelince koltuk altını yıka diğerine geç..sıfır ter sıfır koku
Silaa06 Bende öyleydim cok fena ter koku ama bi tane deodarantla tanistim o kadar is yaptim bi gram bile ter gelmedi bu sefer korktum nereye gidiyo bu ter diye😅
Silaa06 kerimannesi suan emziriyorum ürün banyoda kalkinca adini kalkinca bakim yazayim kesinlikle kesin çözüm ama emziriyorsan kullanamazsin
Asel35ahsen kerimannesi banyo sonrası koltuk altını iyice kurulayın ve karbonat sürün hem teri hem kokuyu kesiyo. Benim eşim de aşırı terler ve ister istemez koku olurdu ben bu şekilde engelledim o kokuyu ve ter olayını
Yusrayezra15- Deotak krem var onu almalısın bence ben 2 aydır kullanıyorum mükemmel birşeymduştan sonra sürüyosun koltuk altına
Silaa06 kerimannesi bende emziriyorum belki süte gecer fln diye kullanamiyorum çok etkili olduğu icin Adı driclor bi araştır eczanede flnda satiliyor
Hilalse kerimannesi eşimdede aynı dert var her yaz driclor alır öyle kurtuldu bu dertten bi araştırın çok memnun kalacaksınız %99 terlemeyi önliyor