1prensannesi06 Molfixe geçen ay geçtik bi sıkıntı yoktu ama iki seferdir kakası olduğu gibi bacaklarına sırtına çıkıyor neden böyle oluyo anlamadım böyle bi sorun yaşayan var mı :/ az önce yine olduğu gibi taşırmış battı her yeri :(
Woman35 1prensannesi06 yanlardaki bariyerler dik olması lazım sağ sola yatmaması lazım dikkat ettiniz mi oralara
balkizannesiiiii 1prensannesi06 bezin ic kismini cikarmamaktan kaynaklaniyor eger kucagindayken oluyorsa elin altina geliyorsa ondanda cikar bizimki genelde elim totosunda oldugundan cikiyor 😀
Katun 1prensannesi06 bezin numarası küçük veya büyükmü? Birde doğru bağladığınıza eminmisiniz? Molfikste hiç sıkıntı yaşamadım ben
1prensannesi06 balkizannesiiiii yok yattığı yerden olduğu gibi batıyor her yeri 😅😅 bezin iç kısmını çıkarmamak derken neyi kastettiniz
1prensannesi06 Katun numarası kilosuna göre elimden geldiği kadar doğru bağlıyorum ama anlamadım birde ben slepyden geçtim molfixe şu iç kısmındaki şastikleri slepyde de kopartıyodum bi sıkıntı olmuyordu bunda da koparıyorum iz yapıyor diye ondan olabilir mi acaba
balkizannesiiiii 1prensannesi06 bu iç lastikleri yamuk olursa yada tam cikmamis olursa demek istemistim
1prensannesi06 Woman35 ben slepyde o lastikler iz yapıyor diye kopartıyordum molfixde de kopartıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi o zaman 😅
tmrskbr 1prensannesi06 ben sleepy kullanıyorum çok kaka yaparsa çıkar elim poposundaysa çıkar onun dışında çıkmadı. Kiloya göre bez almayın bebeğin poposuna göre almalısınız. Her 10 kilo bebeğin götü aynı büyüklükte olmuyor o nedenle aynı bez numarası da olmuyor. Bez küçükse ve o yandaki bariyerler düzgün durmuyorsa kaka çıkar primada kullansanız çıkar
1prensannesi06 Katun çişi de iki kez çok az sızdırdı bide kakayı belkide kopardığım için yoksa slepyden daha fazla kalıyo ona rağmen sızdırmıyodu
Tazeanne0134 1prensannesi06 canım ya bağlamandan kaynaklı ya numarası küçük ya da büyük Molfix 1.5 sene oldu asla böyle bişe yaşamadım
kirmizibasliklikiz_ 1prensannesi06 bez kucuk veya buyuk olabilir ya da ic lastiklerini disa dogru acmiyor olabilirsiniz. molfix de boyle problem yasamadim gece 12 13 saat uzerinde kaliyor sabah da kaka yapiyor yine tasmiyor
1prensannesi06 kirmizibasliklikiz_ ben slepyde o lastikleri kopartıyordum iz yapıyor diye molfixde de kopartıyorum ondan mı ki 😅
Woman35 1prensannesi06 ahahaha🤣 bi büyük lastikler var en başta bi d3 içinde var o küçük lastikler taşmasını önlüyo 🤣 iz yapmasın diye o büuük lastikleri yırt
Denizanasi92 1prensannesi06 büyük geliyor olabilir mi biz ilk aldığımızda taşırmıştı o şekilde ilk başta biraz büyük geliyordu sonra hiç olmadı
1prensannesi06 Denizanasi92 kilosuna göre ama ben iç kısmındaki lastikleri kopartıyorum iz yapıyor diye ondan olabilir mi
1prensannesi06 tmrskbr iç kısımdaki bariyerleri kopartıyorum ben iz yapıyo diye en iç kısmındakini sanırım ondan 🙈