deletedmom173 Betulcinar cAnım açlıktan öleceğiz onu yeme şunu yeme ben yiyorum çok olmasa da az az yiyorum sütüm çekiyor
SedaOktenzbier Betulcinar ya ben herşeyi yiyip içiyorum, gözlemlediğim sadece kurufasülye de bebeğim biraz gazlı oluyor..onun dışında gelene git demiyom :)
Akin Betulcinar asla yeme derim ben bir kez yedim o gecesi bebeğim karardı aglamaktan çok fazla gaz yaptı tövbe ettim o geceden sonra
Sumeyyeabic Betulcinar televizyonda izlemistim bi ara doktorun biri yemeklere kimyon atin bisey olmaz demişti korkuyoruz hep gaz yapr dye 😊😊
aylin3834 SedaOktenzbier bende öyleyim emziriyorum diye onu yeme bunu yeme yapmadım hiç.Sadece gaz yapacağını bildiğim şeyleri kimyon döküp yiyorum 😇
renkliruya SedaOktenzbier Aynen kurufasulye dahil herşeyi yiyip içiyorum.. Çok pimpiriklenirsem 1 tatlı kaşığı kimyon yiyorum.. Sıkıntı olmuyor.. Çok kasmamak lazım..
SedaOktenzbier aylin3834 bnm kızım alerji olmuştu başta, inan süt ürünleri domatea yumurta falan tüketmiyordum, düzelince vurdum dibine dibine 😂
HaticeY SedaOktenzbier alerji olduğunu nasıl anladınız 15 gündür geçmeyen pişik zannettiğimiz mantar varmış poposu soyulmuş kıpkırmızı yara oldu alerjiden şüpheleniyoruz. Kaç kere doktora gittim Pazartesi cildiyeye tekrar gideceğim. Bu arada 24 günlük oğlum
Ruzgarinanasi Betulcinar ooo ben gömüyorum lahmacunları hiçbişeycik olmuyor löp löp et olması dışında 😄😄
Elifsu Betulcinar ben yiyorum valla her türlü gazlı bi bebeğim var zaten 😄 yediğimde gaz yapıyor mu bilemedim 😄 acısız ye pişik olmasın sonra
HaticeY SedaOktenzbier ya bizde kaç kere gittik ama malesef geçmek bilmiyor. Test felan mı yapıyorlar ondan sordum 24 günlük bebeğe yaparlar mı