EmirMom ayrıca aynı sorunu bende yaşadım , sut sagmayı da denedim beberonla mama vermeyi derken baktım bır sure. Snra. Memeyı hıc istemedi memeyı gorunce cıglık cıglığa aglama lar snra kısa bir arastırma yaptım bebegım emsın dıye cok fazla zorladgımı farkttım, bebegın emsın dıye asla zorlama oncelıkle aglıyr sa sakınlestır, gogsun dısında baska alternatif sunma, her sakınlestıgınde bebeğine memeyi teklif et, ıstemıyr sa yıne zorlama mutlaka alacaktır ac dıye dusunme, emzik kullanıyorsa. Emzik ver uyku hafif daldgında memeni vermeye calıs ozmn alacaktır bır sure sonra uyanıkken bıle almaya baslyack sdce bır kac gun sabır et, bebegın zorlayarak urkutme , ıstemıyr sa zorlama ve her fırsatta memeyı teklif etmeyı unutma Cnm asla pes etme her işini gucunu bırak bebegın le ılgılen her fırsatı degerlendır mtlka ayrıca bır yontem dha okumuştum bebegın le beraber banyoya gır ten teması yap 5 on dakika boyunca bebegın saarılıp okşa tenini kokukinu hsstsın ve beraber banyo yapın dha snra bebegın zaten rahtlayck uyku moduna gececktır hemen o fırsatı degerlendır emzirmeye calıs ben yapmadım bunu bebegım hemen memey dondu cunkı,.