sedaykn OnurToprak Bebeğim 3 ay 13 günlük o hareketi yaparken kızım da elini kullanmıyor henüz. Ayrıca kollarından tutup kaldırınca bazen kafası önden gidiyor bazen kaldırmak istemiyor kendini kaldıramadığından değil. Eliyle oyuncakları tutup ağzına götürüyor ama bacaklarını tutmuyor mesela. Bence canınızı sıkmayın her şey normaldir.
ayla123 3 ay 24 günlük bebeğim 34 haftalık doğum yaptım 13 gün küveyzde yoğun bakım da kaldı solunum sıkıntısı enfeksiyon vardı çok hareketli bi bebek bazı bebekler erken yapar bazıları geç bunlara takılmaya gerek yok bence sağlıklı olsunlarda
OnurToprak ayla123 bu muayenede saglıgı ıcındi. Aslında ben bırseye takılmadım. Yaptı yapmadı degıl derdım.. hem bebegı dpgru dokunmak hemde dogru hareketler ıle desteklemektı. Uzman!!! Bıraz garıp geldı sadece
OnurToprak Deletedmom277 seanslr 200tl .. toplamda 25 dk ılgılendı denılebılır. Materyaller vasattı. Bırde haftada bır cagırıyor bana cok abartılı geldı
[silindi] OnurToprak okuduktan sonra denedim getiriyor bazen bazen geriden geliyor kafası üç aylık bebeğim bence normal çene önde geliyor ama tutuyor kafasını
Nesrinkrdnz OnurToprak benim ikizlerim 38+3 doğdu 7 gün küvezde kaldılar geçici bir sorun nefes sıkıntısı kalıcı hiç bir sorun yok dizinde yok Bebekler 3 ay 18 günlükler henüz ayaklarını tutmuyorlar kafalarını tutmada sıkıntı yok biri geri atıyor diğeri ileri her bebek ayrı gelişim süreci bence endişe edicek durum yok gibi
Ariyaarya OnurToprak bnmkide 35+5te doğdu prematüre grubuna giriyolar dimi gelişimleri geride olcak bebeklerimizin