58vildan Bebeğim 10 ay 22 günlük 1 yaşına kadar memeden kesmem gerekiyor ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edin lütfen 😔
Offpuff 58vildan emzirme sıklığınızı azaltarak yavaş yavaş kesin Önce gündüzü sonra geceyi ben kızımda öyle yaptım yaklaşık 2 ay sürecinde bıraktırdım hiç zorllanmadı.
Esra93 58vildan İlk oğlum da meme ucuna ufak bir parça bant yapıştırmıştım açıyordu ama emmek istemiyordu 1 gece ağladı diğer gün unuttu gitti 22 aylıktı, geçmiş olsun kolaylıklar dilerim 😊
MiranAsmin 58vildan oglumda gecede gündüz de ayni anda kestim 1 hafta zor geçti sonra artik kendisi istemedi 18 aylikti biraktigimizda
Offpuff 58vildan 19 aylıktı canım benimki büyüktü devam sütüne ihtiyaç yoktu inek sütüne başladım geceleri yatmadan önce
Asafeymeninannesi 58vildan Her türlü risk söz konusu ne yazık ki Sizin konu biraz daha mecburiyet 😑 Rabbim acil şifalar versin inşaAllah 🙏 Aktarcıdan sabır taşı alıp deneyin isterseniz
58vildan Asafeymeninannesi Allah razı olsun şimdi internete baktım hemen alıp deniycem 🙏 Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
58vildan Esra93 keşke bende oğlumu emzirebilseydim o kadar öyle çok üzülüyorum ki bebeğim çok düşkün memeye bu yöntemi de deneyeceğim çok teşekkür ederim Allah bağışlasın 🙏
MiranAsmin 58vildan aslında yemek yeniyordu çok zayifti her kes memeyi bıraksın yiyecek dedi, bıraktı yine yemedi hircinlasma olmadı aslında gece uykusu yoktu sabaha kadar memedeydi bıraktıktan sonra gece uykulari düzene girdi
Mervecicekli 58vildan biberon ve emzik meme reddi yapar emzik için geç ama sütünüzü sağıp biberonla verin ona alışsın sonra kendi emmek istemeyecek
58vildan Mervecicekli biberon almıyoruz ama sağıp vermeye başlıycam inşallah alır yoksa bebeğim meme diye ağlarken çok zoruma gider