Bisracinarkartal Bebeğimin bingildaginda içe çöktugunu farkettim başına gelen varmı doktora gitmeliyim önemli birseymiii
Lulemom Bisracinarkartal nasıl bi çöküklük bilmem ama bıngıldakta çöküklük yada şişlik önemli. Ben olsam doktora götürürdüm için rahat eder
Tubasahra Bisracinarkartal Bingildakta cokme susuzluktan olur.Benim kizim da da oldu doktorumuz oyle demisti.
Haffuse Elinle dokundugunda hissettigin hafif cokukuklukse endise etme, benim kizimda da bi ara oldu oyle de sonra birkac saate duzeldi..
Halenur42 Bisracinarkartal bizim de öyleydi doktor sıvı tüketiminin azlığından dedi su veriyordum emziriyordum geçiyordu
cekoslavakporseleni Bisracinarkartal çökme yetersiz sıvı alındığında oluyor. Sık sık emzirin geçer. Bıngıldak şişmesi ciddi bir sorundur.
Mmeelliikkeee Bisracinarkartal sıvı açığında yeterli beslenemediğinde çökebilir .. ama normalde pozisyona bağlıda değişen bi görüntüsü oluyor ayakta yatış pozisyonu falan farklı değişik açılarda bakın aralıklı
Nursemommm Bisracinarkartal idrar yapması nasıl çişli bez sayısını takip edin bil bol emzirin ya da ek gida aliyorsa suyun miktarını arttırin susuzluk nedeni ile olur geneldee
[silindi] Nasıl fark ettiniz çöktüğünü resim atma şansınız var mı merak ettim. Benim de 58 günlük bir oğlum var da bakacağım bizdede var mı
Bisracinarkartal [silindi] saçlı bir bebek olduğu için gözle görünmüyor saçlarını severken elime geldi 1 cm kdr içeriye girdi elim ama şuan baktığımda biraz daha iyi durumda
sademinannesi Bisracinarkartal bence aç kaldığından yeterli beslenemediğinden çökük bez sayısı az neyle besliyorsunuz
yagmursen sademinannesi aç kaldığı için bıngıldak çökmez, nereden çıkartıyorsunuz ya? Tiroid sorunları, ishal sonucu su kaybı kafa basıncında artış gibi sorunlardan çöker.