Mira35- Sevdaerdgn34 evet ama misal uyumaya gidiyordum öğlen annem bakıyodu bir sefer mama veriyoduk her gün değil tabii
Aalya Sevdaerdgn34 bılmıyorum ya hep meme reddi olmustu sütüm mü yaramadı az mı emdi diye almadı anlamadım . Suan büyüdü 20 aylık 😅 ama gene ortalama da ilerledi hep 18 aylıkken 12 kgydu
Edizmoms Sevdaerdgn34 3.100 gr doğdu 3 aylıkken 6.800 grmdı ilk 2 ay çok güzel kilo aldı 3.aydan itibaren azaldı bizim
Edizmoms Sevdaerdgn34 mama vermedim çünkü sütüm vardı hareketlendiği için artık çok kilo almaz dedi doktorumuz o yüzden mama vermedi
Sevdaerdgn34 Aalya amaan sağlıklı olsun da boyu da tam yerindeyse kilosu da aşırı düşük değilde yeter zaten :) Allah ım bağışlasın canım 🧿
Aalya Sevdaerdgn34 ilk zamanlar takıyodm biraz ama aynen öyle önemli olan keyfi ,sağlığı 💖 hepsi sağlıkla büyüsün insallah 🙏🏻
Momismoms Sevdaerdgn34 kızım 3550 doğdu,3 aylıkken 5680 di.1 hafta anne sütü + mama,sonra hep anne sütü aldı
Sevdaerdgn34 Mira35- ben de bir işim olduğunda kaynanama bırakıyorum acıkınca mama veriyor o da mecbur içiyor:) ama meme varken asla mamayı içmiyor hiç sevmiyor çünkü