Sevdaerdgn34 Selam hanımlar. Bebeği 3 buçuk kilo doğanlar 3 aylıkken kaç kiloydu acaba? Kaç kilo olursa iyi? Bilgi verebilir misiniz 🙏
kaderimdebudamivardi Sevdaerdgn34 3465 gr dogdu 37+2 de normal doğumdu ondan erken doğdu su an 3ay 20 günlük 7350 falan
Rahimeee deniz-95 bence kilo kıyaslaması yapılması yanlış her bebeğin büyüme ve kilo alma şekli kendine özgü olmalı bence yani
Sevdaerdgn34 kaderimdebudamivardi maşallah canım sadece anne sütü mü içiyor yoksa mama da kullanıyor musunuz
Sevdaerdgn34 minnosanne0 benim bebeğimde tam o kiloda doğdu ama hastaneden cıkarken 3500 oldu o yüzden 3 buçuk dedim 😃 bu arada maşallah canım
serayurtsever_ Sevdaerdgn34 doğduğunda 3.595 gramdı 2 aylıkken 5.5 kiloydu yarın tartılıcaz bakalım 3 aylık kontrolü yarın
ecee034 Sevdaerdgn34 evet sadece anne sütü alıyor hiç bir mamayı kabul etmedi malesefki kusuyor mama almasını çok isterdim ne mama ne biberon istiyor emzik bile emmiyor
Sevdaerdgn34 ecee034 benim de mama sevmiyor aynı öyle ne emzik ne biberon tutmuyor midesini bulandırıyor bende istiyorum mama tutmasını. Çünkü bazen bayaa uyanık kalıyor göğsümde süt bırakmıyor acıkıyor mama vermek istiyorum ama içmiyor
Kumkizanasi Sevdaerdgn34 biz 3000 kg doğduk. 3+12 günlüğüz. 5600 kilo olmuşuz. Doktor aylar arası az kilo almış. Mama başlayalım dedi. Ben mama başlamak istemiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Sevdaerdgn34 Kumkizanasi bence başlamalısın benim bebeğime de etraftakiler zayıf diyor sütün yaramıyor diyorlar ama benim bebeğim mama sevmiyor vermek istedim içmedi doktor bakalım bana ne diyecek
Gkce09 Kumkizanasi biz de aynıyız 3 ay 12 günlük 5600 kilosu doktor bize de az dedi ama mama önermedi bakliyat, ceviz, balık, kıruyemiş, tavuk, balık, bulgur yememi bir de günde 3.5 lt su içmemi söyledi