LeylaMecnun esleminannesi2 evet beni buradaki postlar delirtti zaten gerçekten. Her hareketini otizme yoruyorum kafayı yiyeceğim 🤦🏻♀️
esleminannesi2 LeylaMecnun o postları çok okumayın bir ara bende çok kafama taktım hatta sizin konunuzun aynısını bende açtım post olarak bakabilir siniz artık hiç okumuyorum o postları
Pamirileyenibirhayat Benm de oğlum 15 aylık benşm oğlum da el çırpma var ve araba tekerleğini kısa süreli çevirme var tencere tava saat ile oynama var ben de tedirgin oldum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi😞
birtatlianneee LeylaMecnun Arkadaşlar bu kanat çırpma olayını nette nerde görüyorsanız abartılıyor ben pdr ciyim otizmli çocuk göz teması kurmaz kucaklamanıza izin vermez saatlerce dönen bişeye bakar bir oyuncağa bağlanır yeni şeyler ilgisini çekmez
LeylaMecnun birtatlianneee ben buradan görüyorum yoksa hiç aklıma gelmezdi. Benim kızım ki kucağa gelmeye bayılır gerçekten. Özellikle tanıdığı simaların kucağına.
selmasln LeylaMecnun bilmiyorum ki canım sonradan kesilir mi henüz yeni 8 aylık olacağız bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bu arada günde kaç öğün ek gıda veriyorsun acaba ?:)
LeylaMecnun selmasln kahvaltı ara öğün ve akşam olarak toplamda 3 kez. Ama bazen yemek yemek istemiyor zorlamıyorum mama veriyorum ben de. Siz?
Alputkan LeylaMecnun Benim oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak 5.ayından beri kol çırpıyor uçacak gibi sevindiği, heyecanlandığı zamann yapıyor.
birtatlianneee LeylaMecnun teması hiç sevmemesi lazım emerken gözüne bile bakmaz annenin çoğu bulgular 1 yaşından sonra ortaya çıkar
LeylaMecnun birtatlianneee ben de bundan korkuyorum şu an var olan göz temasını falan kaybedersek yaşına girdikten sonra diye…
birtatlianneee LeylaMecnun yok sonradan kaybedilmez merak etmeyin 4 aylıkken göz teması kurmayan bebek biliyorum annesini emerken başka yere bakıyordu ayrıca adını sürekli tekrarlamayın bir süre sonra ilgisini kaybeder ve bakmaz bu da sizi telaşlandırır gereksiz yere ismini söylemeyin yani bir bakar iki bakar sonra bakmaz
LeylaMecnun birtatlianneee birtatlianneee çok teşekkür ederim. İnsan buradaki postları okuya okuya tribe giriyor gerçekten 🤦🏻♀️
Busraaa333 LeylaMecnun daha yeni doktorumuza sordum benim kızım da sürekli kanat çırpıyor gösterdim doktoruna hayır çok normal heyecan ve mutluluğunu belli eden tepkiler gayet güzel dedi. Bakış goz teması falan önemliymiş özellikle
LeylaMecnun Busraaa333 forumda yazılanları görünce insan ister istemez sorguluyor. Yoksa inanın benim de hiç aklıma gelmiyordu
LeylaMecnun selmasln en baştan pütürlü yedirmediniz mi acaba? Öyle olunca sonradan pütürlü yemiyor diyorlardı. Her şeyi blenderdan geçirmek doğru değil o yüzden ennnn başta
Seymagil LeylaMecnun benim oğlum da aynı bunları yapıyor 🤷🏼♀️ gerçekten anlamıyorum bir kere ismine tepki vermese otizm diyecek anneler var valla ben şüphelenmiyosam bile burada gördükçe aklıma düşüyor 😬