Gokceayy Funfuuu gece uyuyorsa gündüz zorlama benim kızım da öyleydi baktım olacagı yok kabullendim zorlamadım ve sallamadım pışpışladım yanına yattım kucagıma alıp kokladım öyle öyle alıştı şimdi karnı doyunca yaturuyorum pışpış açıyorum yanına uzanıp saçlarını okşuyorum 5 dkda uyuyo ve o uykuya tam dalmadan kalkıp yanındab ayrılıp müziği kapatıyorum tabi bunlar hemen olmadı sabır
Funfuuu Gokceayy ben zten cok zorlandigim nokta gunduz bensiz uyumamasi yoksa huysuz degil sukur belki de dedigin gibi akisina birakmak lazim yaninda emzirerek yatinca sorun yok zaten
Gokceayy yektaumut sallama bence yanına yat oyna birkaç gün böyle sürecek ama sonunda alısır uyuması için acele etme stres yapma uykuyu eğlenceli hale getirmeye çalış
Socialmom Funfuuu benim bebeğim de emerek uyuyor ama ben şöyle bir yol izliyorum tam uykuya kendi geçsin diye memeyi çekiyorum hafiften bu sefer emzik gibi gevelemek yerine süt içiyor karnı çok doyunca da sırtını dönüp uyuyor üç gündür böyle bir yol izliyorum hayırlı inşallah bıraktırcam
Funfuuu Gokubcera oyle zaten yapiyorum da her zman mumkun olmuyor belki de ben mi cok sey istiyorum burdakileri okuyunca bizde bir sey yokmus dedim
Gokceayy Funfuuu işte emmeye alışmış ondan sensiz uyumuyo birkaç gün boyunca yat yanına pışpışla gerekirse saatlerce sürsün sonunda yenik düşüyolar pes edip uyuyorlar sonraki günler de artık alışıyorlar ve süre kısalıyor
Gokubcera Funfuuu tabi canım biz rahat edelm istiyoruz ama onlar anlamıyo ki benimki dokuz aylık oldu durmuyor yerinde inan peşinde çok yoruluyorum bazen kızıyorum kendisine ama anlamadığı için kendimi boşa yormuş oluyorum😂
Nkht2705 Funfuuu benim de senin gibiydi ama rezene çayı iyi geldi sanırım.Sabah,aksam birer bardak ben içiyorum,günde 1 çay kaşığı da oğluma veriyorum,herkeste farklı etki gösterir ama bi dene istersen☺️
Nkht2705 Funfuuu bende süt yapıyor diye duydum,o yuzden içmeye başladım ama bebeğimi sakinleştirdi masallah.