Deletedmom00881 Dimitrina_kovaceva maydanoz bebeğin boğazına takılabilir canım onun dışında güzel bir tarif, bende aynı şekil yulaflı ve yoğurdun içine bir yumurta sarısı koyarak yapıyorum, keşke yeseler🤦
Dimitrina_kovaceva Deletedmom00881 hahaha yeseler biz neler yaparız da… maydanozu cok ince kıydım canım aşırı aşırı toz gibi 😇
Flower123 Dimitrina_kovaceva maydanoz bence de ekleme tadını değiştirebilir oğlum da ezogelin çorbasını çok seviyor deneyebilirsin çok besleyici çok lezzetli
Dimitrina_kovaceva Flower123 ama salçalı canım o 😵💫 bizim kızın cildi cok hassas salçalı şeyler veremiyorum acaba salçasız yapsam olur mu ki
Dimitrina_kovaceva Noname21 ben şehriyeli yayla çorbası hiç yapmadım benim yaptığım düz yayla çorbası 🤣🤣🤣 bebeğim sağolsun yeni şeyler keşfediyorum sayesinde 🤣🤣🤣
Noname21 Dimitrina_kovaceva umarım sever 😀benimki sadece yayla çorbası yediğinden eviriyorum çeviriyorum 😀
Yalannndunya Dimitrina_kovaceva merhabalar bebeğiniz kaç aylık süper bir tarif elinize sağlık bebeğinize de yarasın şifa olsun inşallah.. Farklı tarifleriniz olunca yine yazar mısınız bende bakıp bakıp yapayım.. Hayırlı günler 😊