Adoskom Aryaomayra_ sarılık dönemi 1 kutu kullandık sadece sonrasında hep anne sütü ama artık çok azaldı tabiki eskiye göre sütüm
Aryaomayra_ Ben geceleri yatmadan önce mama veriyorum mesela saat 12 de yatıyorsak 5.30 gibi kalkıyo tekrar emzirip yatıyorum yine doktoruma danıştım mama için bi sakınca görmedi daha rahat uyuyo mama verince emzirip yatırırsam 4 gibi uyanıyo
Adoskom Aryaomayra_ bizim ek gıda alımımız iyi yemeğini uyumadan 1 saat kadar önce yediriyorum zaten pek acıkarak uyandığını sanmıyorum alışkanlık muhtemelen çünkü hep aynı saatlerde alarm kurmuş gibi kalkıyot
Aryaomayra_ Adoskom bu konuyu hiç konuşmadık doktorumla içmemi önermez tabiki azaltabildiğin kadar azalt veya bırak der muhtemelen ama malesef yapamıyorum
Snowglobe Adoskom bebeğim 9 buçuk aylık inanın bende aynı durumdayım. Zaten emzirmeyi sevmiyorum iyice soğudum. Ve ben kırkım çıktığı gibi sigaraya başladım. Ve sadece anne sütü alıyo bebeğim
Adoskom Snowglobe gerçekten kimse anlamıyor bizi maalesef bir yandanda vicdan yaptıyorlar bende normalde 1 paket içen insandım lönk diye bıraktım ama sanki hiç bırakmamışım gibi hissediyorum ki bu uykusuzluklarda yorgunluklarda çok daha fazla arıyorum
Adoskom Aryaomayra_ anladım bizim doktorumuz sadece bebek uyuduktan sonra 5-6 saat kesintisiz uyuyorsa bi tane iç dedi sorunda orda zaten hiç o kadar uyuduğunu görmedim diyince de bebek o uyanacak vs vs dedi 🤷♀️
Snowglobe Aryaomayra_ Bi şey soracağım yanlış anlamazsanız. Hamile iken içtiniz ya. Bebeğiniz doğduğundan beri sık sık hastalandı mı. Ben hamile iken içmedim. 40 tan sonra başladım. Arkadaşım hamile iken içti ve bebeği 1 yaşında ama her ay hasta olıyo. Acaba sigara ile alakalı mı
Aryaomayra_ Snowglobe çok şükür hiç bi problemimiz olmadı şu ana kadar sadece sarılık oldu 8 gün hastanede yattı onun dışında birşey olmadı
ofdiyorum Snowglobe sanmam çünkü ben hamileyken içtim 9 aylık kızım sadece bir kere hasta oldu oda rota virüsüydü arkadaşımın çocuğundan geçti onun dışında şükür hastaneye gitmedik hiç
etipuf Adoskom hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktı oğlum 1 yaşına basınca işe başladım ( 2 ay oldu ) ofisteki arkadaşlar içiyor sigara onlar içerken bende içiyorum ama devamlı başlamadım günde 1 2 tane bazen hiç içmiyorum. İçtikten sonra midem bulanıyor zaten.
Adoskom etipuf emzirmeye devam ediyorsunuz değil mi bende eskisi kadar içebilceğimi sanmıyorum ama en azından bir iki tane içersem rahatlayacağım gece uykularınız nasıl
Snowglobe Adoskom ben artık vicdan yapmıyorum yapacak bl şey yok çünkü içmezsem etrafımı da etkiliyorum😂
etipuf Adoskom evet emmeye devam ediyor. İçtikten 2-3 saat sonra emzirmeyw çalışıyorum. Hacı yatmaz gibiyim 🤦🏼♀️
Elifs__ Adoskom canim senin bebeginin uyku sorunu bebek emmek icin uyaniyor emme olmasa karnini iyice doyurdunmu kalkmaz geceleri benimde oyleydi ikimizde sabaha kadar uyaniktik hic uyumuyordu emmek icin biraktim simdi karnini gece doyurup yatiyoruz ikimizde sabaha kadar