Porti0402 bebegimhosgeldin yoyko spin 360 kullanımı kolay travel sistem fakat çok büyük eğer aracınız var ve bagaj hacmi büyükse çok güzel bir araba. Ama değilse anne bebek tek kullanımı zor
Leonsmom bebegimhosgeldin hamilton kabin boy tercih ettik çok memnunum tek elle açılıp kapanıyor tek ellede sürüyorum 🥰
Rozalinda bebegimhosgeldin yoyko kullanıyorum asla memnun değilim çok ağır çok hantal tutma kolu yön değişmiyor. En ufak tümsekte takılıyor. Oturma konumu hiç rahat olmuyor cok zor ayarlanıyor. Eşimle kaç kez tartıstık yoyko aldığı için aman haa sakın almayın!
Familyboy Mamasboy aynen başımıza bela oluyor sonra işte yaşayarak tecrübe sahibi oluyoruz baston araba en iyisi hem fiyatı uygun hem hafif hemde uzun süre kullanilir bir araba modeli şimdiki aklım olsa direkt baston araba alırdım
Familyboy Birdunyabircennetannesi kesinlikle öyle çoğumuz görüntüsüne aldanarak alıyoruz ama kullanış olarak beş para etmez travel sistem baston araba en kullanışlı hem hafif fiyatida bunlara göre daha uygun
Birdunyabircennetannesi Familyboy Aynen öyle boşa alınan şey travel sistem. Baston bende istiyorum ama şuan cidden oda pahalı
Familyboy Seymagil aynen bebek arabası ağır olunca insan biryere gidesi gelmiyor en mantıklısı baston araba hem hafif hem daha uygun fiyatı
Seymagil Familyboy uygun fiyatlı baston kalmamışki. Geçen sene Chicco liteway 1100 TL’ye alicsktim onun yerine joie aldım dün baktım Chicco 3500 olmuş 😳 iyice saçmaladılar
1Emirbebek bebegimhosgeldin joie litetrax 3 aldik. Aracımız küçük katlandiginda cok yer kaplamiyor, kumas kalitesi çok iyi ve güneş korumalı. Bu sebepten tercih ettim. Tek sorunu yön değişmiyor. Benim için çok da gerek yok ama bu özelliği isteyenler var
Familyboy Seymagil diğerlerine göre bir tık uygun yinede çok markaya gidince fiyatlar uçuyor zaten baston araba için 3500 çok fazla bence hiç gereği yok
Deletedmom_7 bebegimhosgeldin seninde canım🌸 minigo markasını tercih ettim travel sistem çok memnunum (anneannem hediye almıştı)
Familyboy TlhErva65 bilgim yok canım ben almadım her yere bak ama şu zamanda pek ucuz bulacagini sanmıyorum araştır yinede
melekmommy bebegimhosgeldin bi esim sunyy baby travel almisti sonra o cok buyuk diye baston almistim iyikide almisim ikiside super ikinciye hamileyim ikisinide kullanirim kucugede