User1999 Blt-0505 ben genel anestezi ile doğum yaptım isteğe bağlı . Uyandım kalktım yürüdüm hiç sezeryan olmuş gibi de değildim
Sedaf Blt-0505 genelden mi spinal den mi oldu bilmiyorum ama aşırı baş ağrısı çektim hergün hastaneye gidip serum alıp geliyodum. en son kadın doğum doktorum bana bir serum yazdı ondan sonra ağrım olmadı.
Sedaf ikizinAnnesi normal doğum sancısı çekip acil sezeryana alınınca çok paniktim ama kalkmamışım yani elim kolum bacaklar sedyeye bağlıydı zaten şuan ara srs bel ağrısı geliyor o kadar.
tmrskbr Blt-0505 normal doğum şeklinde başlayan doğum sürecim sezaryene döndü ve genel aneztezi oldum uyanınca çok ağrın oluyor ama uzun süren bel ağrısından iyidir. Ertesi güne bişeyin kalmıyor
Ates_mami Blt-0505 geneli genellikle Doktorlar Tavsiye etmiyor. 3 sezeryan doğum yaptım. 3 u de spinal. İğneden zaten çok korkarım. Belden olacak olması beni çok endişelendirirdi. İlkinde özellikle genel olsun bak burda damar yolu açık belden istemiyorum diye ameliyatta sedyeden kalmaya çalıştığım bile oldu. Anestezi doktoru dedi ki bak eğer genel olursan sana narkozu verdiğimiz an bebeğe de geçecek. Eğer spinal olursan narkoz bebeğe ulaşmadan onu ordan çıkaracağız dedi. Böyle deyince ben zaten hemen kabul ettim. Ameliyat esnasında da iğne zaten yaptıklarını bile anlamadım. 3 u de farklı anestezi doktoru olmasına rağmen çok iyiydi. Bebek çıktıktan sonra o çekişmeler dokunmalar beni rahatsız ettiği için panik oldum ve orda sedasyon verildi uyudum. Zaten bebeğin çıkması 3.4 dk sürüyor hemen çıkıyor. Asıl uzun işlem insanı geren kısım dikiş kısmı. Orda da uyutmalarini istersiniz. 3 ünde de bebek çıktıktan sonra uyudum uyandığımda hala ameliyat masasindaydim. Öyle farklı ağrı yada sersemlik yaşamadım
Dyglila Blt-0505 özelde doğum yaptım ozaman sormuştum genel yapıyormusunuz die acil olmadığı sürece genel yapmıyoruz demişti.
Abf Blt-0505 spinal sezeryan diye girdim doğuma genel anestezi verdiler, sezaryen sonrası hiç ağrım olmadı, sadece kuru öksürük başladı 1 hafta, oksurunce sıkıntı oluyordu, dikislerim aciyordu
Aloneeee Blt-0505 1 spinal 2 tane de genel sezeryanım oldu. Genel olanlardan birinde çok zorlandım ama son olan çok rahattı. İyi ki genel olmuşum dedim