QueenMommm Seyyid_Ali_2021 bende öyleyim ya pimpirikli değilim aslında merak ettim sadece mesela hala dönemiyo benim kızım ama hiç düşünmüyorum bunları 😁
QueenMommm Seyyid_Ali_2021 yok kız valla düşünmüyorum sadece internetten görünce merak ettim dedim bu yürüteçte nasıl gidecek yerinde durur anca 😂
Seyyid_Ali_2021 QueenMommm internete bakma sen de aynı 9 yaşında kızım gibi anne bu Selena ne şanslı elini aşağı yukarı yapıyor istedi oluyor dio 😄 sosyal medya bu bebeleri de efektle hızlandırıp yürütrler bakma sen oralara 😅😅
Almi4134 QueenMommm canim benimm oglus da 7 gun sonra 7 aylik 6. Ayın başından beri ellerinden tutunca adım atıyor koltukaltilarindan. Tabi tamamen gücü ona bırakmıyorum ama net basıyor ayaklsrijn ustune
Nezzz_ QueenMommm Benim oğlum 15.ayda yurudu.Yanlış anlamayın lütfen ama başkalarının cocukları ıle kendı cocuklarınızı kıyaslamayın her çocuk kendıne özeldir gelişimi hepsının farklıdır.Kıyaslarlasanız uzulursunuz ben kendı cocuk doktorumuza danıstım 18 aya kadar vaktımız var elbet yurur dedı 15.ayımıza gırınce bıranda yurumeye basladı tabıkı koltuklara tutunuyordu ılk zamanlarda 13 aylıkkene tesvık ettık karsısına gecıp alkıs yaptık yurume arkadası kullandık ve yuruyor sızın bebegınız ıcın bu cok cok erken suan yürüyecek zamanı geldıgınde sız buna ınanın 😇🌸
Gulcem1 QueenMommm anamm daha minicik bebeğiniz. Sabredin her şeyin vakti var sizinkinin dişi erken çıkar komsunun bebeği erken yürür bu işler kıyaslamayla olmaz yani. Benim bebeğimde 8 aylık hiç umrumda değil sağlıkla zamanını bekliyoruz her şeyin.
Nezzz_ QueenMommm Anladım mesajınız ilk okuyunca kıyaslama gibi olmuş biraz o yuzden yazdım kusura bakmayın 🌸😇
Gulcem1 QueenMommm yok ben örnek vermek için yürür dedim her şeyin zamanı var kafana takarsan bu zamanlar senin için daha uzun ve stresli geçer
gamefry İnternet videolarına çok bakmayın. Bir çoğu yalan. 10 aylık çocuğunu 7 aylık diye paylaşsa nereden bileceksiniz? 6 aylık çocuk nasıl adımlasın bilemedim :)