Deletedmom_32 Kızımla bayramda köyden geldiğimizden beri artık akşam 7 de yatıyor bi acıkırsa uyanıyor arada sabah 7,30 da ayakta birde uykusu düzene mi girdi acaba gece yine kalkıyor emmek için
Deletedmom_32 Deletedmom00881 😂 ahahah bebişcan kaynana yazınca dikkat çeker dedim ama klavye sağolsun
GizemKivancK Ben hiç uyandırmam 2 gündür de akşam 8 sabah 7 kalkıyo 4 aylık😂 doktorum sende uyu işte ne güzel böyle kaç tane büyütürsün demişti😂
Nesrinhanimm Deletedmom00881 ayy bende valla 😂 kaynana yoksa terk ederim bu diyarı 😂😂 Post sahibinide tebrik ediyorum saygılar 😂😂Deletedmom_32
GizemKivancK Deletedmom_32 evet ya şimdi eşim de yok bu akşam oturup tek başıma çay içiyorum ağlayan mızmızlayan yok insan sıkılıyor özlüyor😜 ağlasa uyu artık diye bakarız annelik değişik😄
Deletedmom00881 Deletedmom_32 öyle oldi 😂 no problem, yeterince kaynana postu var buda eksik kalsın 😂😘
Nesrinhanimm Deletedmom_32 valla yorumsuzum çünkü bazen bizimkide öyle oluyo düzene girdi diye seviniyorum sonra geri başa sarıyoruz. Hevesim kırılıyor . Gerçi bizim ki çok minnak sizin bebek kaç aylık ona göre tartışılır 😂😂