denizyildizi__ Tangle Teezer tarak varmış , saç yolması vs yapmıyormuş hiç . O kadar para vermeye değer mi gerçekten , kullanan var mı
MinikPrensesannesii denizyildizi__ mükemmel bi tarak eğer durumun uygunsa almalısın yaklaşık 6 ay oldu kullanalı yolma kırma asla yapmıyo ben 200 gibi bi fiyata almıştım
melodininoglu denizyildizi__ o a çok benzer bir tarak var Indigo gibi biseydi adı. Ben ondan aldım 50₺. Harika 😍
Makaron_88 denizyildizi__ bnde ona benzer nascita aldım memnunum ama aynı etkimi onu kullananlar bilir
denizyildizi__ MinikPrensesannesii internette mi satılıyor acaba sadece , bilgim yokta . Alıp denemek istiyorum bende. Normal taraklar çok yoluyor
denizyildizi__ Kusannesi memnun musunuz , ben kendim için düşünmüştüm aslında , yolma vs yapıyor mu , normal taraklardan farkı var mı
suyusevenordek denizyildizi__ 3 sene oldu alalı adla vazgeçemiyorum. Benden sonra kardeşlerim de aldılar eğer bütçeniz uygunsa hiç düşünmeden alın derim . Muadilleri hiç deneme şansım olmadı ama
denizyildizi__ suyusevenordek saçlarım gür ve uzun , normal taraklar çok yoluyor . Bu tarağı çok met ediyorlar , denemek istiyorum , sizdeki hangisi
suyusevenordek denizyildizi__ https://ty.gl/r7ywf7fj7r bendeki bunun başka bir rengi. Benim saclarım da ince telli ve uzun sürekli karışıyor normalde bu tarakla cok kolay açılıyor