GizeminEdizi Zeynep0808 mamaya başlayın benim oglumda emiyordu 1 ay sürdü sarılık fototerapi aldı mama verdik gaita yoluyla attı ve geçti .18den 8e düştü bir hafta sonra mama ile beslendiği için 4 oldu ve sonra bitti gitti
eyida Zeynep0808 GizeminEdizi anne sütü sarılığı mıydı sizin ki.bizdede anne sütü sarılığı var da emziriyorum günde iki de mama veriyorum
Zeynep0808 Alparslan616161 aldık değeri 10 dü en son şimdi gene verdik tahlil sarı degil gözü felan sadece temine yolununuz oluyor
Deletedmom_123 Değerimi düşmedi bizim 18den 8e düştü değer 1 aylık oldu ama hala teninde ve gözlerinde sarılık var ne zaman geçer bilmiyorum
Zeynep0808 Deletedmom_123 gözde ypk bizim sadece tenine dokununca oluyor değerimiz en son 10 du yene verdik tahlil bakalım
Selinnnnn1 Deletedmom_123 sarılıkta değer normalle dönse bile ten rengi göz rengi biraz geç düzeliyo diye biliyorum gorumcemin bebegide sarılık olmuştu İlk önce göz içi düzeldi sonra ten rengi düzeldi
Alparslan616161 Zeynep0808 tahlilleri iyise sorun yok demektir sarılık geçiren bebekler bi müddet vücudundaki rengi geç atıyor benm ki 15 gün mü ne geçti hala suratında sarılığı duruyor bol bol emzir saat başı Allahın izniyle bişi olmaz. 17.3 le yattım 10 la taburcu oldum ertesi gün test verdim 6 ydi doktor hani bu değerler belli olmaz bi iner bi çıkar sen emzir bolca dedi
GizeminEdizi eyida uzayan sarılık dedi doktor bize 28 ocakta doğdu 29 Şubat’ta 18 ile kuveze alındı ve kzidi bana neden mama vermedin diye,golden goat kullandık xok iyi geldi .18 den 8e fototerapi ile düştü sonra da mamayla 4 e düşürdük sonra bitti gitti.
Zeynep0808 eyida anne sütü diye bilgi vermemişti doktorum ama doğumdan 4 gün sonra yükseldi ertesi gün düştü şuanda 7 değerimiz
eyida GizeminEdizi benim anne sütü sarılığı çıktı da o yüzden sormuştum . 1 aylık olduk devam ediyor azaldı bayağı bizimde
Cpyd Benim oğlumdada uzayan sarılık vardı değer 7 çıktı ama bir sorun yok dedi doktor bol bol emzie demişti 1 ay 15 günlükken tamamen kayboldu
AlpEmir Bizim de 22 nisanda doktorumuz 3 olarak ölçtü aletle baktı. Yüzünde ve gözünde az da olsa var dedi.kan uyuşmazlığı var oğlumla aramda.yüzü de farklı tonda kahverengi bi esmerlik var.Sarılıktan mı kendi rengi mi o kadar merak ediyorum ki.Elleri falan açık renk Çünkü.