Halime0638 Sma kullanıyorum ama çok kötü kokuyor ya değiştirmek istiyorum Bebelac Gold 1 kullanan varmı nasıl kilo aldırıyor mu kokusu var mı
Hagisidagu Halime0638 kokusu güzel benim kızım sevdi kısa bir süre verdim keslke devam etseydim diyorum
Ceylan_02 Halime0638 doktorların pek çoğuda bebelec öneriyor kabızlık ishal de bebeğe göre değişir benimkinide aptamil kabız yaptı zaten hiç yediremedimde sürekli bebelac kullanıyorum. 4 aydır bebelac kullanıyorum memnonom.ama sma ıcın en ıyı mama dıyor eczaneler.
Hagisidagu Halime0638 söyle hastanede kalmak zorunda kaldm süt veremedim narkoz aldıgım için mama vermek zorunda kaldm
Halime0638 Ceylan_02 benimde Aptamil kabiz yaptı sma gectim bu yapmadı şuan normal ilerliyor kabızlık yok bilemedim ki napiyim
Halime0638 Brcunr111 ama berbat kokuyor yani hazırlarken midem bulanıyor kokusundan burda bazıları mamanin tadına baktığını falan söylüyorlardı o kokudan tek bi damlasına bile bakamam o derece bebegim nasil iciyor onu anlamış değilim
Halime0638 2cocukannesi__ sma kadar kötü kokuyor mu bebegime icirirken garip hissediyorum çok kötü bi koku geliyor mamadan
Sakel28 Oğlum bir yaşında doğduğundan beri bebelac gold kullanıyorum gayet memnunum kilo aldırması da iyi şuan tabi ek gıda çoğunlukta 2-3 kere mama veriyorum o da uyuturken 😊
2cocukannesi__ Halime0638 ozman alma canım bebelac ya tövbe estağfurullah bebekler nasıl içiyor 😪 alma sakın kokuyor içmez