Hilal096 inadına yapıolar sen karşı çıktıkça mahsus yapıyolar buna emin olabilirsin canım. Dün akşam annemleri çağırdım misafirliğe gelirkende marketten hepimize birer çikolatalı gofret almışlar yeriz diye cayın yanına kek yapmıştım bende onunla gofretlerinde getirdim oğlum biz yemek yerken uyuyodu uyanınca yediririm dedim ellemedim oğlum uyandı biz çay içiyoduk uyandığında kızımda gofretini açtı annemin eline verdi sen ye diye neyse annemde iyice açtı gofret ben oğluma çorba yedirmeye çalışıyorum annem al oğlum ısır oğlum yala oğlum diye çikolata yedirmeye çalışıyo 9 ay 6 günlük çocuğa. Anne bak verme onun tadını alınca yemek yemiyo diyorum kadın hala al oğlum sen diye çocuğun ağzına sokuyo anne bak fındık parçaları var genzine kaçar yediği burnundan gelir çocuğun verme dişi var ısırır kopartır boğazına tıkanır diyorum ama yok hala bildiğini yapıyo en sonunda çocuk kocaman bi parça kopardı ağzını kitledi Allah’ım o telaşla ben bi bağırıyorum anneme verme diyorum sana hala inadına veriyosun al kopardı işte nasıl alıcam ağzından kilitledi ağzını diye ama parmağımı damaginik arasına zorla sokup çıkardım gofreti bide üstüne bana demesinmi ne sokuyon koca parmağını oğlanın damağına diye sokmayıpta napıyım boğazına kaçıp boğulsunmu el kadar bebek dedim