Hilal096 ne demek kusura bakmayın öpecek nasıl bi zihniyet bu yaa Allah korusun o çocuğa bisey olsa acısını siz çekeceksiniz sizden önce o çocuk çekecek bi kere. Geçenlerde ramazandan önce eşimin köyüne gittik kayınpederim sarımsak yiyordu çocuğada veriyim yesin dedi o zaman oğlum 7-8 aylık falandı me sarımsağı siz kafayimi yediniz küçücük bebek daha o uslu insanlami karıştırıyosunuz o kadar istiyosaniz siz yiyin vermiyorum dedim ağzının payını aldı sustu hatta geçenlerde arefe gecesi eşimin köyüne gittik yine söylemesi ayıp etli ekmek yaptık kaynım turşu verelim dedi bende saçmalama abi ne turşusu 9 aylık bebek daha o saçmalama dedim kayınpederim aldı eline salatalığı ver desem vericek bi bağırdım verme baba diye yok yok dedi baba Allah aşkına verme diyorum dokunur diye tekrsr bağırdım kendi ağzına sokmak zorunda kaldı kimsede ağzını açamadı. Çocuk benim çocuğum herkes ben ne istersem ona uymak zorunda kimse kusura bakmasın çocuğum konusunda kimseye eyvallahom olmaz doğuranda büyütende benim