Aliarel Nurcugum yok daha yaptirmadim. Korkuyorum açıkçası. 2. Ay çok kötü geçti yavrucağım 2 gün durmadan ağladı.
Gamzeniz Aliarel tam 4 aylıkken 8 kiloydu işte sadece anne sütü alıyor şuan 4+12 kilosunu bilmiyorum boyu da 67 cm senin kaç canım
22032022 Aliarel yok canım hayır benim ki 1 ay 19 gün oldu bugün dogdugunda 3600 dü şuanda da 6 buçuk olmuştur haftaya tekrar kontrolü var
Nurcugum Aliarel biz yaptırdık yavrum sürekli ağlıyor . Ağrıkesici de verdim ama ağrısı gelince çok huzursuz . Ateşi de oldu .:(
Kizannesi92 Aliarel ağlama mı okudum altı aylık hergun durmadan ağlıyor bebem sağolsun 😁 şu anda neden beşikte sallıyor sun ağlaması var mesela
mervehilal Aliarel benim kızım 3 kilo dogdu 4 aylik kontrolunde 6 400 dü sizinkiyle kıyaslayınca azmış😔😔
Nurcugum Aliarel 2 . Ay aşısında uyudu Nisa Nur bi gün boyunca sürekli uyumuştu . Uyku yaptı aşı . Çok huzursuz olmamıştı .
mervehilal Aliarel ama bunu kimse anlamıyor işte gören zayıf diyor ve moralim çok bozuluyor sadece anne sütü alıyor kızım. 1 ay oruc tuttum sütüm kalitesiz kaldı da o ay kilo alamadı mı diye düşündüm hep.
[silindi] Aliarel en son 3 aylıkken götürdüm 5800 dü kilosu şuan 3 ay 21 günlük 4 ay açısında bakalım ne kadar kilo almış