Ozlemuysl Bebeğim 1 aylık oldu gaz sancıları vardı ama 2 gündür uykusunda bile ıkınıyor, ağlıyor sürekli huysuz morarana kadar ağlıyor ne yaptıysak susmuyor. Bunları yaşamış annelerden yardım bekliyorum
Linaa65 Ozlemuysl benım bebegımde bır aylık ve suan aynı durumu yaşıyorum bende köşede durayım önerısı olan falan olursa
DorugunAnnesiaa Ozlemuysl aynı problemleri bende yaşıyodum bebeğim uykusunda bile ağlıyodu denemediğimiz gaz damlası kalmadı en son bi gaz damlası buldum internetten iki haftadır onu kullanıyorum ağlamalar gaz sancıları geçti şuan çok mutlu nurse harveys gaz damlası kullanıyorum
Miniminnakbebe Ozlemuysl nurse harveys colex bize iyi gelmişti şimdi 3 aylık nerdeyse bitti sancıları sabretmeye çalışın masaj yapın sürekli yağ ya da kremle
Ozlemuysl Şurubu kullanıyoruz 2 hafta oldu ama pek bir şey değişmedi. Yağ ve masaj terapi kremi aldık yapıyoruz dün hiç birşey fayda etmedi gecenin bir yarısı arabayla dolaştırmaya çıkardık ağlamaktan morarmıştı
Ygmr1 Ozlemuysl benim bebeğimde aynıydı biz gaz sanıyorduk ama süt alerjisi varmış belki sizinki sadece gazdır ama
Pirayeada Ozlemuysl benim bebeğim ’de gaz yüzünden hep ağlıyor morarıyor korkuyorum açıktiginda da mama getirene kadar katıla katıla ağlıyor korkudan hemen yanına gidip sakinlestiriyorum
Ozlemuysl Pirayeada dün herşeyi denemeye rağmen asla sakinleşmedi sürekli ağladı morardı korkudan arabaya götürdük gezdirdik öyle uyudu
tmrskbr Ozlemuysl karın masajı yapın zeytinyağı veya vücut yağı sürerek. Ayaklarını karnına itip çekin. Ben zeytinyağı vermiştm bir çay kaşığı. Probiyotik ve gaz damlası kullanıyordum. Şimdi 4 ay 8 günlüğüz geçti o günlerimiz
Ozlemuysl tmrskbr dediğiniz herşeyi yapmamıza rağmen malesef bazen bizim kızda işe yaramıyor. Siz bu dönemleri atlatmışsınız, darısı başıma inşallah
Bugleminannesii Ozlemuysl nurse harvey’s şurubu kullanıyorm aşırı memnunum gaz sorunumuzu aza indirdi doktor günde dört defa verebilirsin dedi o kadar vermeye ihtiyaç kalmıyor çok şükür. Doktora danışarak kullanabilirsiniz genelde herkesden memnun kaldığını duydum kalmayanini duymadım o kadar söylüyorum. Şans verin çok pahalı da değil. He bide şöyle birşey soylim sab simplex var doktor ilk onu verdi çok fayda etmedi 150tl para vermiştim bi kaç ay önce ama nurse harvey’s şurubu 50-60tl vve diğerinden çok etkili o yüzden pahalı damlaları denemeyin bence onun yerinee nurseyi deneyin derim
Brnmoms Ozlemuysl bize doktor günde 20*3 60 damla gaz ilacı ve 5 damla probiyotik verdi. 1 hafta sonra bütün ağrıları gitti. 6. Haftadaydık verdiğinde 1 hafta ağladı bebeğim ne yapacağımı şaşırmıştım. Şuan 2 ay 21 günlük gaz sıkıntımız yok şükür. Hala çok gaz yutuyo ama kendi çıkarıyor. Gaz ilacını mutlaka 8 saatte bir verdim bazen 7 saatte bazen 9. Emzirmeye göre ayarladım onu ama günü üçe bölmek gerek olabildiğince