Yncatc yavriyavriii kuşaklık takıyorum öyle böyle horlamıyor canıma tak etti allahtan bebek uyuyor o sese ama ben alışamadım
Volkanelif2202 Canancann biz araya soğukluk girer diye korkuyoruz o yüzden ayırmıyoruz oruçta sahurdan sonra başka odada uyuyordu gelip çocuğu uyamdırmasın diye bikaç saat sonra alarmları çalmaya başlıyor çünkü😅
yavriyavriii Volkanelif2202 ben oğlumla beraber yatıyorum soğukluk girmiyo kesin bilgi de aynı odada olunca yine horlaması rahatsız ediyo her türlü 😂
Irmakprensesinannesi yavriyavriii valla ben genlde ilk başta ben uyuyorum snra o uyuyor anca o sklde uyuyorbiliyorum kziim uyandığında salonda kzimi uyutuyrm sonra yatağına götürüyorum ben de salonda uyuyorum snra
Bktece yavriyavriii valla cok iyi anliyorum sizi ayni dertten muzdaribim ödüm kopuyo cocugu horultusuyla uyandiricak diye🤣🤣
yavriyavriii Bktece ya zaten kendimi geçtim onun stresinden uyuyamıyorum çocuk uyanırsa diye kendim için olsa alır başımı gider uyurum diğer odada😂
Efeninanasi yavriyavriii ayy ayrı yatıyoz bebemı uyandırıyo yoksa kesıcem 😀off ben horloma bandında çözüm bulmuştum oda rahatsız edıyor dıye takmıyor takmassa ayrı yatar basıt çözüm🤭🤭