Bktece yavriyavriii benim eşimde sürekli horluyo uyuyamiyorum bazen tek yapabildigim çözüm yatis şeklini degistirsin diye yastigina dokunmak ustunden yorgani cekmek 🤣
_YanakReisinAnnesii yavriyavriii geçenlerde uyku sersemi bir şekildeyken horlama diye adamı tokatlarken buldum kendimi 😬🤦♀️ benimkine pozisyon değiştirmekte fayda etmiyor artık her pozisyonda horluyor adam 🤷♀️
yavriyavriii Bktece ya ben habire dürtükleyip yönünü değiştirtiyorum ama 5 sn sonra yine aynı yıldım resmen😂
Bktece yavriyavriii valla cok iyi anliyorum sizi ayni dertten muzdaribim ödüm kopuyo cocugu horultusuyla uyandiricak diye🤣🤣
Saudade yavriyavriii valla ben kolundan tutup çekiyorum vuruyorum dön sağa diye korkuyo noldu diye uyanırsa sen geçersin benim yattıgım yere sallarsın beşiği diyorum🤣
Naciye07 İki gündür Burun bandı kullanıyor sanki ise yaradi yada ben yorgun olduğum için uywnmadim 🤣 şimdiye çoktan horlardi tık yok
Volkanelif2202 yavriyavriii ben dön diye dürtüyorum dönüyor kesiliyor sesi bi süre sonra tekrar devam en sevmediğim şey.
Volkanelif2202 Bide gece çocuğu emzirirken horlama sesine çocuğun gözleri açılıyor içinden noluyo la diyordur herhalde😅