Selinn16 Doktor damla verdi kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim 2 buçuk aylık bebeğimin gözleri çapaklanıyor nasıl geçirebilirim?
Nurellllaaa Selinn16 9 aylık bebeğimin gözü yapıştı zor açıldı hala iltihap gibi çapak var damla ve sıcak pamukla siliyorum tam geçti dedim yine başladı burda aynı gün 3 tane post gördüm böyle ya havadan sudan yada değişik bi salgın var
Seymagil Selinn16 bizim doğduğundan beri akıyor. 9 aylık şuan. Kaç defa götürdük göz doktoruna tek yapmanız gereken göz pınarınım oraya masaj yapmak. Acır diye korkmayın acımıyor. Netira diye bir damla var 5 gün de onu kullanın ama masaj 1 yaşına kadar yapılması gerekiyor. Oğlumda şuan geçti sayılır geçmezse ameliyat ediliyor, masajları aksatmayin🌸Geçmiş olsun 🌸
Mehtaptuana10 Selinn16 bana cocuk doktorumuz anne sütü damlama dedi besleyici olduğu için mikrop besliyormus öncelikle parmaklarınızın masaj yapın 1 taşa kadar normal dedi kendiliğinden Bi geciyor Bi çıkıyordu sonra göz doktoru muane esnasında sebamed şampuanı var kulak copune dok az dedi onla sil nezaman çapak yogunsa dedi 1 yasdan sonra halen geçmiyorsa cerrahlik işlemi oluyor bol bol masaj yapın göz tıkanıklığı yuzunden oluyormus çapak bu arada . Bol şifalar insallah😇😊
Damlatyl Ne kadar fazla çapaklanma var bilmiyorum ama ben kendi sütümden damlatip silmiştim faydası oldu bana denemek isterseniz
Linlin1511 bebeğinizi emzirirken göz kanalına masaj yapın, fazla bastırmayın ama kemiği acımasın. baş parmağınız ile göz pınarının olduğu yerden burnuna doğru parmağınızı bastırıp kaydırın. damlalarını ihmal etmeyin
Selinn16 Nurellllaaa evet bende ılık suyla pamukla siliyorum masaj yapıyorum damla damlatıyorum ama yok geçmiyor
flowerfly Selinn16 benimde sütüm yoktu. çay soğusun pamuk ile hafif gözünü silin.benim kızima oldu 2 güne kalmadı geçti günde 4.5 defa yapın.belki kabul edilmez ama ananem dedi yaptık valla iyi geldi.nr varsa eskilerde var 🥰
Kumsalberat Mmeri benim kızım da tam tersi sıcak olunca olurdu gözünde çapak doktor damla verdi boş sıcaktan şüphelendim nasıl azalttım oda ısısını geçti hemen
BerrinHEA Selinn16 evet canım bebek şampuanı da iyi geliyor maalesef ki değişik bir salgın bu da çocuklar arasında ve bulaşıcı geçen hafta benim de 2 kızım oldu
Mehtaptuana10 Seymagil bize göz muanesindeki doktor söyledi kulak copune çok az miktarda o markadaki sampuani al sur demisti benimki ona gerek kalmadan gecmisti sadece doktorların verdiği bilgiyi söylüyorum.
dlsclk Kızlar ne çayı ne şampuanı yanlış anlamayın ama doğru değil , hatta bi doktor videosunda anne sütü damlatmak da yanlış diye dinledim. Eczaneden bir serum fizyolojik alın bir şırınga birazda gazlı bez onunla nazikçe silin