puskulinthehouse Kızlar merhaba doğum yapalı 45 gün oluyor 2 gündür belim çok ağrıyor doğrulurken de bebrği alırken de. Epidural normal doğum yapmıştım aynısını yaşayan var mı çok kötü
deniz_063 puskulinthehouse benim hiç ağrımadı çoğu kişide kalıyomuş o ağrı ama bende hiç olmadı valla
puskulinthehouse Alpsmommy ah evet ya ama bebek uyuduğunda ağrı kendini baya hatırlatıyor valla sizin geçti mi ağrınız
Birgulina İlk 1hafta ağrıdı sonrasındada çok yorulduğumda eğil kalk yağtığımda hala ağrıyo o bölge hasar gördü sanırım 14aylık bebeğim daha doktora gideceğim
Busemertt puskulinthehouse size de geçmiş olsun valla doğum sancımı hafifletti ya bunu çekmeye şükür 😂
balliordek Bende de hiç ağrı olmadı ama benim epiduralde sancıların dikişin falan sadece şiddeti azalmıştı onun dışında her şeyi hissettim bilmiyorum sizde nasıl oldu
puskulinthehouse balliordek sancı en baştan beri hissetmedim korkudan yaptırdım ben☹️ Dikişleri hissettim doğumum çok zor oldu ⅘ ebe bastordı falan.
puskulinthehouse balliordek açılma hiç olmadı zorla açtılar diyebilirm yarım saatte bi gelip zorladılar devamlı ıkındırdılar. Açılma olunca doğumhanede sancı hissetmediğim için ıkınamadım. O yüzdende ebeler hep karnıma bastı devamlı sonrasında dikişleri hissettim olaylar silsilesi 😔
balliordek puskulinthehouse epiduralden kaynaklı olabilir bunlar çünkü 4cm açıklık olmayınca yapmıyorlar bende 4cm olmasını beklemişlerdi ve epiduralden sonra da hissettim sancıyı dikişi fakat acı hissi yoktu sizin için üzüldüm ya ama olsun ne olursa olsun güzel tecrübeler hepsi 🌸