Adiyokkitabin Merhaba kızlar. Gecmis bayramınız kutlu olsun💜 Oğlum 14 aylık 9 kğ. Yemesi yok denecek kadar az zoraki yiyor biseyler. İstah açıcı önerisi istiyorum. Deneyimleriniz benim için önemli? Hangi urünu kullandinız faydalı oldu mu🌸🎡🌸🎡🌸🎡
birtutamsac Adiyokkitabin karadut özü iştah açıyormuş ama ben pek fayfa göremedim. Polivit duydum burda doktora danışıp kullanmayı düşünüyorum bakalım doktor gerekli görecek mi. Benimde kızım 1 yaşında 7300. Doğum kilosu da 3500 dü.
kaymakliekmekkadayifi Adiyokkitabin ayni durumdayız 14 aylik 9 kilo kizim. Ve saka gibi ama cocuk 3 aylikken 6 kiloydu 11 ayda 3.kilo aldi. Balik yagi istah açıyor diyorlar denemeyo dusunuyorum mollers almayi planliyorum
2020prenses Adiyokkitabin aynı soruyu ben soracaktım siz benden önce davrandınız benimde ihtiyacım var 27 aylık 13 kilo kızım boyu uzun boya gidiyor ene gitmiyor gören çok zayıf diyor sinir oluyorum sanki bilerek isteyerek zayıf yapmışım gibi yemiyor çok hareketli yendiğini hemen çıkarıyor bağırsakları tutmuyor mübarek 😂
Elifim46 Adiyokkitabin Dr mfk nin simla şurubu iştah açıyormus bende aldım denemedim daha gelmesini bekliyorum
birtutamsac Adiyokkitabin boyu normal demişti doktor, ama alt sınırda persentilde hesaplama yapınca. Ben faydasını göremedim ya bi de organik aldım bebegiminmarketi diye bi sayfadan