Kirpikana Şuan bebeğim var erkek 1 yaşına girecek 10 gün sonra 2. Bebek için erken mi sizce ekonomik olarak değil de yorgunluk vs için soruyorum nasıl olur araları 🙂
Asel_lena_mom Kirpikana Eşimle benim düşüncemde birlikte büyüsün gitsinler diye düşünüyoruz ama bende yorgunluk felan çok düşünüyorum 🤔 burda bekleyim
Dilara61 Kirpikana buyuk kizim 1 yasinda girince ikinci kizim 10 gun sonra kucagima aldim cok zordu ikinci kizim cok sinirli ilk kizim bebeken hic aglamiyodu cok uslu yine de oyle ama kucuğu tam tersi 😂 suan buyuk kizim 20 aylik olacak kucuk kizim da 7 aylik
Halimea Kirpikana siz sabırlı yapıya sahipseniz ,2 bebege yetebileceginize düsünüyosanız . Kendinize güveniniz varsa yapabilirsiniz cnm . Kayınvaliden burdaydı ya cnm seni arar tlf 😅 hayırlı olsun kızım…
Kirpikana AnnaKurt yaaa😁 merak ettim sadece olsa da güzel olur bebekleri severim ama bu bebegim beni çok zorladı 🤦
AnnaKurt Kirpikana Ben büyük konuşmayayım da kaza maza olur maazallah 😁 bilinçli olarak asla istemiyorum. Rabbim olmayana versin. Ben tamamım, 😁
Elifffinnn10 Kirpikana cok zorladıysa hangi cesaretle ikinci yapmak istiyorsun? İkisinin birlikte daha çok zorlayabilecegi aklına gelmiyor mu acaba? 😂
Kirpikana AnnaKurt kaç çocuk var sizin acaba 😄ben bebeğimin ilk doğduğu günleri özledim herhalde ondan bu merak🤦😁
Asel_lena_mom Kirpikana Evt yaşım gençken yapayım sonrasında büyümeleri eğitimi felan diye düşünüyorum. Aynı anda okula giderler felan ne bilim birbirlerine destek olurlar yaş farkı olmayınca
yagmursarya Dilara61 normal doğum mu sezeryan mı, sezeryan olduğum için doktorum ve ebem 1 yıldn önce kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söyledi. Yani aralarında en az 21 ay olmalıymış
Kirpikana Asel_lena_mom evet hemde ben hep 2 çocuk kafasındayim bekarliktan beri😄 bebekleri de çok severim ama uykusuzluğa asla katlanamam😂
Dilara61 Kirpikana kiz kucuğu deli gibi agliyo sinirinden 😂buyuk olan uyuyo of anam oc yordular beni bugun kucuk kizim diş cikartiyo ondan boyle hircin
Kirpikana Halimea kayinvalidem biliyor o postu açtığımi dün kendim anlattım ona herşeyi bende bakayım ne güzel dedikodular dönüyor diyor 😁 bide benim 2. Çocuk olsa yine kimse destek olmaz tek başına bakarım korkum o yönden
Asel_lena_mom Kirpikana Bende 2 çocuk ideal düşüncesindeyim ikisi erkenden olsun sonra keyfime bakayım 😀
Halimea Kirpikana ya kayınvalideniz cok tatlı hic kırılmıyo. Benimde 3 bebeģim var cnm en büyük destekçim eşim.