__56seu Asuyar peki ben bunu direk eczanaden alsam olurmu yoksa doktorami soramam gerekir bide bebeğim biraz kansziligi var sağlık ocağı kan ilacı verdi icerini araştırdım kulanmafim şuan bişe kulanmiyorum kan ilacı ne kulaniyorsunzh
Zeyzeyno deryaulusoy ben hiç sağlık ocağının verdiği bişeyi almadım doktorumuz D vitamini olsun kan damlası olsun onların verdiğini önermedi D vitamini wellcare kullanıyorum kan damlası Bestiron tavsiye ederim
GoktugUras_mom Linamommg oğlum kolik olduğu için bunun içeriğinde de zeytinyağı var a ve e vitaminide içeriyor o yüzden bunu uygun gördü
Lezginka deryaulusoy ocean 400ünite tertemiz içerik ve gaza da yardımcı içeriğindeki doğal zeytinyağı ile. Şiddetle tavsiye
deryaulusoy UmutBey canım ben biraz araştırdım sağlık ocağının verdiği gaz yapıyor. D vitamininden de olur şiddetinin artmasın
Tweetyy 2626 400 luk. İster damla olarak verebiliyosun ister icinde sprey başlığı var 1 fıs veriyosun. Bebek icin diyin eczane bilir zaten
Alputkan deryaulusoy Bende onu kullanıyorum 6 buçuk aylık bir sorun olmadı. Doktorumuz da sağlık ocağında verlileni kullanabilirsin dedi. Amam 15 günlükten sonra başlanıyor yanlış hatırlamıyorsam
Melake deryaulusoy bizede yaptı ocean aldım 3 damla seklinde veriyorum. Aklı ermeye basladıkca tükürüyor zor oluyor biraz😅
Melake deryaulusoy bizede yaptı ocean aldım 3 damla seklinde veriyorum. Aklı ermeye basladıkca tükürüyor zor oluyor biraz😅
happy___ Tweetyy monovit içinde paraben bulunmuyor. Kan şurubunda var paraben ancak o da zarar verecek kadar değil çok çok az miktarda.
Tweetyy happy___ bize monovit degil devit vermislerdi, hastanede dogum doktoru saglik ocağında verilende paraben var önermiyorum demisti o yuzden hangi markada ne oranda bilemiyorum 🌸