deryaulusoy Kızlar oğlum 8 günlük. Sağlık ocağından Monovit D3 adlı d Vitamini verdiler. Biraz araştırdım gaz yapıyormuş. Siz kullandınız mı? Ya da kullandığınız d vitaminin markası ney?
Nkgenc deryaulusoy Merhaba d3 çok önemli beyin gelişimi için Dr 24 aya kadar düzenli verilmesi gerekir dedi biz ocean kullanıyoruz, şifa olsun 🌸
Tweetyy deryaulusoy saglik ocagindan verilen d vitamini onerilmiyor icinde paraben varmış. Ocean d vitamini kullanıyorum temiz içerikli ki forumda çoğu anne bunu kullanıyor
__56seu Meriyyy bende sağlık ocağında verdiği d vitamininin kullanıyorum sizin kulandiginiz d vitamini doktoruna yazdirabilirmiyim yada
happy___ Tweetyy monovit içinde paraben bulunmuyor. Kan şurubunda var paraben ancak o da zarar verecek kadar değil çok çok az miktarda.
Linamommg GoktugUras_mom bunu ben ık defa duydum bebegıme verdı doktor dıger cocugum ocean kulandık nasıl bu oceanla aynımı ocean mesela bagısıklı guckendırıyo
Tweetyy 2626 400 luk. İster damla olarak verebiliyosun ister icinde sprey başlığı var 1 fıs veriyosun. Bebek icin diyin eczane bilir zaten
Karamella Merhaba ben de sağlık ocağından değil çocuk doktorundan aldım markası Welllcare diye bir marka. Doktor bir fıs ver dedi. Siz kaç ölçü veriyorsunuz acaba ?
GoktugUras_mom Linamommg oğlum kolik olduğu için bunun içeriğinde de zeytinyağı var a ve e vitaminide içeriyor o yüzden bunu uygun gördü
UmutBey Benim oğlum 3 aylık, sağlık ocağı monovit verdi ama her gün değil ara ara veriyorum. Şimdi. Burda gaz yapar duydum daha bi tereddüt ettim. Bizim oğlan çook gazlı bir bebek günde iki damla gaz ilacı içiyoruz banamısın demiyor ya
Asuyar UmutBey düzenli verin d vitamını önemli. Ocean 400 lük alabılırsınız. Zararı yok. Hergun bir fıs sıkucaksınız
deryaulusoy UmutBey canım ben biraz araştırdım sağlık ocağının verdiği gaz yapıyor. D vitamininden de olur şiddetinin artmasın
Metesmom deryaulusoy Ben aocean d3 400uı kullandım, içeriği daha temiz sağlık ocağınınkine göre. 15. günden itibaren kullanabilirsiniz.
Asuyar __56seu Ocean yazdırılmıypr ücretli alıyorsun canım. 50 TL civarı fiyatı ama cok bereketli hergun 1 fıs sıkıyordum 3 aydır kullanıyorum ben daha bıtmedi. 130 sıkımlık felan yanlış hatırlamıyorsam. Ocean 400 lük alıp hergun 1 fıs sıkabılırsınız.
__56seu Asuyar peki ben bunu direk eczanaden alsam olurmu yoksa doktorami soramam gerekir bide bebeğim biraz kansziligi var sağlık ocağı kan ilacı verdi icerini araştırdım kulanmafim şuan bişe kulanmiyorum kan ilacı ne kulaniyorsunzh
Asuyar deryaulusoy Ocean 400 lük alabılırsınız hergun 1 fıs yeterli.ama 15 gunluk olsun öyle baslayın. Eczacı demişti bana . 15 gun dolunca basladım.
Lalekalbur20 deryaulusoy doğduğu günden beri kullanıyorum. 3 ay 15 günlük. anne sütünde D vitamini olmadığı için onu kullanmak zorundasınız. Bebeğiniz günde 3 damla siz 9 damla almalısınız. İhmal etmeyin bebeğiniz için.