Aselkusum16 Aslihan0609 8 plus kullanıyordum çok memnundum çokta güzel .. şuan 13 aldım o dahada güzel .. ve bence sıfır alınmalı beyaz çok çok az kullanılmış garantisi devam eden bulmalısınız
Aslihan0609 Aselkusum16 model yukseldikca daha guzel tabide fiyatta guzel ☺️ insallah denk gelir oyle yada sifir bakacagm bi model secebilirsem
nur-nr_123 Aslihan0609 ıphoneda ikinci el düşünüyorsan açılmamış olmasını araştırın genelde pil değişikliği yapılıyor ve sizde onu satarken sıkıntı okur sonra birde pil yüzdesini sorun alırken 90 nın altıysa tavsiye etmem kozmik olarak bir sıkıntısı varmı yani görünüş kasa değişikliği ekran ama ıphone alacaksanız sıfır derim ben ikinci eldede garantsii devam eden ⅔ aylık ürün alın
zeyzey14 Aslihan0609 ikinci el temiz garantisi olan ürün tercih edebilirsiniz bütçeniz varsa tabi 0 en iyisi
Peynirliomlet Aslihan0609 iPhone 7 Plus 6 senedir kullanıyorum . Bozulana kadar da kullanırım . Ama maddiyatınız el veriyorsa üst modelleri alın derim
Volkanelif2202 Eşim bi arkadaşından buldu 8 plus yüzde 85 şarj kapasitesi faturası var garantisi seneye haziran ayında bitiyor kendine yeni model alacakmış o yüzden satıyor almayı düşünüyoruz doğru mu yapıyoruz acaba🙄
Aslihan0609 Volkanelif2202 bende bikac ay once 7 plus %85 sarjli garantisi devam eden bi telefonu almadm guvenemedm ama fiyatlari gorunce alsam iyiymis dedm valla bilemiyrm arastirin sizde ona gore karar verin gerçi garanti devam ediyormus o guzel bisey
nur-nr_123 Volkanelif2202 bnce pil kapasitesi garantisi devam eden bi telefon için iyi değil cnm sürekli şarj sorunu yaşarsın