Ahsen123 Kızlar 5.5 aylık kızım mama ile besleniyor çok zayf öğün olarak mama cici bebe bersem doyurucu olurmu 6 adet cici bebe 2 saat tutarmı 45 cc mama ile
NaimeYilmaz Ahsen123 Onun yerine mamayı daha fazla verebilirsiniz. İçerisindeki katkı maddeleri bebekler için faydadan çok zarar getirir. Öncelik boş şişkinlik değil sağlık olmalı🙏 Sağlıklı beslendikten sonra kilo pek önemli değil. Ayrıca evde yaptığım cici bebeden ben 1-2 tane veriyordum en fazla. Yine de vericekseniz en fazla 1-2 tane vermelisiniz.
Gamzetrl Ahsen123 cici bebe 100 gr.’da 26,4 gr. şeker içeriyor ve sofra sekeri🤔 2 gr.’lık Kesme şeker baz alındığında 13 adet küp şekere tekabül ediyor.Üründe buna karşılık Lif oranı sadece 100 gr.’da 1 gr.’dır☝️ yine de karar sizin tabi🌼
Bhs20 Ahsen123 cici bebeden önce başka alternatifleriniz olmalı bence mesela tam buğday unu Bebek irmiği kendi yaptıgınız şekersiz kurabiyeler olabilir bence cici bebe çok şekerli vermeyin
Farahzeynep Cici bebe vermeyin, çok aşırı kilo aldırıyor ve şeker hastalığını tetikliyor, tanıdığımın kızı şeker hastasıydı daha ilkokulda 🥺
Ahmetefeygmr Ahsen123 45 cc yi çocuklar doğunca içiyor 5 aylıkken oğlum 120 cc içiyordu cc yi yükseltin lütfen cici bebenin diğer adı şekerli zehirdir unutmayın vermeyin çocuğunuza
Ahsen123 Ahmetefeygmr yanlş anlatmşm canm 45 cc süt ile 6 cici bebe yi acıyorum 3 saattr 140 cc içiyor
Littlemisssunshine Ahsen123 cici bebenin zehirden farkı yok. İnanılmaz fazla şeker içeriyor, onun yerine ben size tarif vereyim onuyapın. 1 çay bardağı organik tam buğday unu 1/2 çay bardağı irmik 1 çay bardağı organik pirinç unu 125 gr tereyağı 1 muz yarım çay bardağı keçi boynuzu pekmezi bunları yoğurun minik parçalar koparıp üzerine çatal bastırın ve 180 derece fırında 15 dk pişirin
Deletedmom277 Ahsen123 6 adet cici bebeyi sizde yerseniz sizi de tok tutar zaten. Sizin istediğiniz bebeği tok tutması mı bebeğinizin sağlıklı bir şekilde kilo alması mı ? Bence onda bi karar verin sonra cici bebe konusunu paketin arkasını çevirince çözersiniz
Egecim Ahsen123 cici bebe içeriği çok zararlı, doktorunuza danışın. Evde kendiniz yapım yarım saatinizi almaz
SemaNur82 Bende 2gün cici bebe verdim alerji oldu yüzü kızardı 8aylık olana kadar vermeyin dedi hemşire
MuhammedAmine Ahsen123 5.5 aylık bebeğe doktorunuzda müsade ederse cici bebe dışında ! Meyve sebze verebilirsiniz . Doktorunuzla görüştünüzü ek gıda konusunda
Littlemisssunshine Zeynocan34 kakao yerine geçer güzel olur ama tatlılık vermez pekmez gibi, toz koyacağınız zaman muzu 2 ye çıkartın ve tereyağını da artırın daha yoğurulabilir olabilmesi için😊 afiyet olsun miniklere
Littlemisssunshine Zeynocan34 Zeynocan34 kakao yerine geçer güzel olur ama tatlılık vermez pekmez gibi, toz koyacağınız zaman muzu 2 ye çıkartın ve tereyağını da artırın daha yoğurulabilir olabilmesi için😊 afiyet olsun miniklere
Melikeakiner 6 ay olmadan bu tarz şeyler vermeyin, kabızlık yapar. Birde cicibebe çok şekerli hiç vermeyin. Mama miktarını artırın az veriyorsunuz doymaması normal. Hangi mamayı veriyorsunuz?