Sjdkjdkd12 Arkadaşlar bebegim emmiyo mama veriyorum ama disari cikarken yanima nasil alicam oda isisinda 1 saat diyorlar siz nasil yapiyosunuz disari ciktiginiz da
emayy Sjdkjdkd12 termosa sıcak su koyuyorum bir kabada mamasını koyuyorum yiyeceği zamanda biberonda hazırlayıp veriyorum
Mhtttp Sjdkjdkd12 termos almıştım ilk doğduğu zamanlarda. Kaynatip suyu koyuyorum 8 10 saat sıcak tutuyor. Mama yapmak istediğimde termostan biberona su koyup veriyorum. E bebekten almistim 90 tl ye geçen gun baktım fiyatına 130 tl olmuş bilginiz olsun
Deletedmom_7 Sjdkjdkd12 merhaba ben yanıma sıcak su alıyorum termosa bide normal su alıyorum ılıştırarak yapıyorum mamasını
Yaprakanni Sjdkjdkd12 hazor ölçekli mama kabına tam ölçeğini koyuyorum termosada ılık scak arası su bukadar
irva Sjdkjdkd12 Mama kabımız var ona ölçek olarak koyuyorum.Karaca’dan 2 tane termos almıştım.Birine sıcak su diğerine de normal su koyup öyle çıkıyorum dışarı.😊
flowerfly Sjdkjdkd12 Sjdkjdkd12 hayır değil geçen gün doktor a sordum bana da yarım saatte bozuluyor dediler hep attım kızım icmeyince.dedim bazen uyuyo kalıyor ne yapicam.yaptin içmedi 4.5 saat bozulmaz tekrar içir dedi. Ben yapıp yanıma alıyorum öyle kısa zaman bı yere gidiceksem.yiksa termosa koyup istediği zaman yapıyorum.eger sorduğunuz buysa.icmezse 3.4 saat duruyor iciriyorum yoksa döküyorum.cok sıcakta bozulur tabi yazın surda 1 ay sonra bu şekilde yapmam
biimiyomyardimet flowerfly peki bende sorayım birşey😇 bu 4-5 saat bozulmaz demiş ya doktorunuz bekleyen mamayı verirken nasıl yapmalıyız? Sıcak suyun içinde bekletip ısıtmalı mıyız oda ısısınsa bekleyeni direkt içse oluyor mu?
flowerfly Deletedmom_7 Aptamil kullanıyoruz biz bı şey olmadı ama. Zaten olsa kızım cins biraz 🙂 hayatta ağzına sürmez.kuzenim yapıyordu bunu yok dedim bozulur çocuk nasıl içiyor özellikle doktor a sordum. çok araştırdım.yaji inşallah doğrudur.zaten bozulursa kesilmiş süt gibi oluyormuş.
_YanakReisinAnnesii Sjdkjdkd12 termosta sıcak su , soğuk su ve mama kabına ölcüp mama alıyorum acıkınca biberonla hazırlayıp veriyorum
Deletedmom_7 _YanakReisinAnnesii instagramda oğlunuzu görüyorum aaa sizmisiniz severek takip ediyorum 🧿🧿🧿🧿
Ervaserra1 Yavrupanda e bebek te bebedorun mama kabı var küçük birşey ölçekli gözleri var oraya koyup döküyorsunuz
Annenazz Sjdkjdkd12 termosa su koyuyorım. Küçük bir kavonoza mama. Biberonunu falan yanıma alıyorum. İstediğinde hemen yapıp veriyorum. Direk mama yapıp termosa koyanlar da var
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_7 bi ara başka bi arkadaşta böyle bir tepki verdi ama instagram adım bu değil karıştırdıniz 🤭😂 bi gideyim bakayım kimmiş ki 😂😂
Irmakprensesinannesi Sjdkjdkd12 mamayi ve yanıma dinlenmiş ve sıcak içme suyu koyuyorum karıştırıyorum termosa öyle çıkıyorum
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_7 maşallah çok güzel bir bebekmiş 🧿😍 benim oğlum da tombik yanaklı o yüzden bu adı kullandım ama 2 oldu o hesap sanılıyorum 🤭😂😂
Deletedmom_7 flowerfly bende aptamil 2 numara kullanıyorum 1 saati geçtikten sonra ama çok kokuyor🤭 doktora da sordum 1 saati geçirme dedi