Anonim11 Asya001 ben de emziriyorum ama oruç beni etkilemiyor çok şükür ,hatta baya memeye bağımlı bir bebek🙈 bugün oruç tutmadım(normal oruçtan bahsediyorum bu arada😄) az önce kahveyle 1 hurma 1 ceviz yedim ben de ara öğün oldu bana da
Asya001 Anonim11 bende ara öğün Türk kahvesi fincanıyla leblebi bir Türk kahvesi fincan kuru üzüm yedim sanırım kuru üzüm biraz fazla mı yemiş oldum normal de 1 yk kaşığı yiyin yazıyor
Anonim11 KMerveK deli gibi ağrım var sanırım sabaha regl olarak uyanacağım😩 yani ilk tartı günümde ödemden fazla çıkacağım ama olsun ben 2-3 gün sonra yine güncellerim sonucumu,sabah da atarım 🤗
Anonim11 Kızlar şimdi tartıldım ama sonuçtan cidden memnun değilim,regl olmuşum yeni. İnşallah o yüzdendir 65,5 çıktım. Geçen hafta da 65,6 ydı. Regl sonuna doğru fark eder diye düşünüyorum 1-2 kg oynuyor regl dönemiyle
Caglamm Anonim11 günaydın ben de yarın adet olacağım ama geçen hafta 69.1 çıkmıştı bu sabah 68.5 çıktım yarın da adet günüm onun çok birşey farketmemiştir bir de 2 gündür deli gibi tatlı yiyorum kendimi durduramadım eşim sapota ediyor sürekli tatlılar alıp geliyor ☹️
Anonim11 Asya001 Caglamm Asiminannesi 0hem7dem Melis84 Asel16 kızlar bugün tartı günümüzdü,ne yaptınız? Sonuçları paylaşalım,ben alta da yazdım regl oldum sabah o yüzden ödemli sonucum yüksek çıktı,65,5 ama regl sonuna doğru tekrar yazacağım sonucu çünkü epey dikkat ettim yememe,3-4 gün de spor yaptım 1 haftada. Kedimi hafiflemiş de hissediyorum,inceldiğimi farkediyorum. ☺️ Sizlerden de bekliyorum 🥳
Asya001 Anonim11 ben 54le başlamıştım 52.3 çıktım bu sabah hafif yeğimizin ölçülerini kaçırmakla birlikte bazen hedef 50 😂
KMerveK Anonim11 bende 67 çıktım geçen hafta 70 kiloydum 3 kilo gitmiş ben 65 i görmek istiyodum o yüzden çok memnun değilim çünkü lahmacun makarna filan son günlere doğru kaçırdım biraz
Bircicekkiz Anonim11 bende 65 kiloyum boyum 162 aralıklı oruç nasıl oluyo detaylı öğreneceğim video falan varsa atarsanız sevinirim hedef 58-59 😌
Melis84 Anonim11 67 ile başlamıştım bugün 65,5 çıktım fena değil gibi. Ben ilk hafta daha çok kg kaybı bekliyordum ödem felan da gideceği için ama öyle olmadı. Gerçi arada 1 pizza bir gün de börek yedim 😵💫 yemesem iyiydi 🤣
Mirage91 Anonim11 günaydınlar ben de cuma günü başlayacağım ilk kez yapacağım can aydoğmuş astrolog cuma saat 15:30-16:30 arası olarak vermiş diyete başlama gününe 🤣🤣 ilk kez yapacağım saat 11 de kahvaltı akşam 7 de akşam yemeği peki sınırsız mı nescafler, maden suları süt ürünleride tüketiliyor mu bu diyette bana biri süt ürünleri yok demişti. Gün içinde saat saat nasıl besleniyor sunuz menü örneğiniz var mı
Anonim11 Mirage91 kalorisiz içecekler tüketiliyor,su maden suyu sade türk kahvesi içebilirsiniz. Nescafe de olmaz sanırım kalorisi var onun da
Asya001 Anonim11 ya bu diyet bittikten sonra geri hemen alırmıyız bu kiloları aralıklı oruç tecrübeniz var ya
Anonim11 Asya001 sürekli aralıklı yapmasak Da dikkatli beslenirsek almayız bence. Kaçırmamaya çalışacağız mecbur
Anonim11 Bircicekkiz 16-8 uyguladık biz,16 saat açlık 8 saat yemek yeme. Akşam 8 de yediysek ertesi gün 12 ye kadar bişey yemiyoruz,12 de kahvaltı yapıyoruz. 16 saat boyunca sadece kalorisiz içecek içiyoruz. Diğer 8 saatte de dikkat ederek her şeyi yiyoruz tabii khidratı abartmadan
Anonim11 Melis84 gene 1,5 gitmiş ya ben çok sinir oldum kendime,şu adet bi geçseydi artık haftaya net belli olur benimki
Asya001 Anonim11 bu arada ben ödem için dukan birası yaptım kendime onuda içiyorum 15 gün boyunca içicem sonra 5 gün ara vericem