SuzanNaz Seydacelep Acaba başk bir biberona mı geçsem bilemedim ki ya 🤷♀️ Benimki 120 içiyor 3-4 saat götürüyor
Seydacelep SuzanNaz deneyin bence benim kızım başka biberonu tutsa değiştirecem alıştığı için lansinohya değiştiremiyorum ohh maşallah 3 4 saat tok tutuyor reflü olduğu için çok fazla veremiyorum ben an 3 saat zor dayanıyor
Pikapikapikacuuu SuzanNaz 2 ay 26 günlğk canım 😊 bende aventte bazen yaşıyorum o sorunu tam oturmayabiliyor ama birde lansinoh var bende Sağma makinesinin yanında gelmişti o daha iyi ucu aynı anne memesine benziyor hiç boşluk kalmıyor
Mavisimbenim SuzanNaz dil bağı dudak bağı vs olduğunda da öyle ses çıkabiliyor bazen doktorunuza bi danışın
Pikapikapikacuuu SuzanNaz bir dene canım. Ben sağdığım sütü lansinohla veriyorum mamayı aventle veriyorum. Lansinoh daha rahat geliyor bana.
SuzanNaz Pikapikapikacuuu Aventte 3 numaralı emziğe geçmiştik 2 delikli lansinoh ile zorluk çekmez dimi? Uyanınca vereceğim bakalım bi
__handenurr SuzanNaz sadece mama mi içiyor anne sütü de iciyormu benim bebeğim 51 günlük 120 cc içiyor 4 saatte bir doktorunuza danistiniz mi