zisanc Osman_Aras benim doktorum 3-4 mama söyledi ben humana kullanıyorum önerdiklerinden..bebe de memnun içiyor bende memnunum sağlıklı kilosunu alıyor :)
zisanc Osman_Aras 3 aylığınız biz de en başından beri humana kullanıyorum hem mama hem meme şeklinde :)
ozge_yasin_budak Osman_Aras 42 günlük kızım var benimde hem meme hem mama kullanıyorum bebelac kullanıyorum memnunum canım
MomofAyaz Biz de 1 aylığız. SMA mamayı öneririm. Biz onu kullanıyoruz günde 2 kez 60 cc. Anne sütü ile birlikte. SMA Anne sütüne en yakın mama diye biliyorum.
xkyerva Tüm mamaları denedik nerdeyse ilk başta hep aptamildi aşırı gazlıydı ne uyku ne bişey vardı bebelac iyi geldi bebelactan sonra hip ve sma denedim asla içmedi bebelacla devam ediyoruz
iraz90 Osman_Aras ben aptamille basladim kabiz sorunu yasadik evolvia denedim karni surekli gurulduyordu ishal yapti simdi humana kullaniyorum hicbir sorunumuz kalmadi ama tabi sizde deneyerek bebeginize en uygun mamayi bulacaksinizdir
tygz19 Hipp combiotic kullanmalısın bence ben sma denedim aşırı kabız oldu bebeğim humanada öyle en rahatı hipp gazını kolay çıkartıyor bagırsakları rahatlatıyor benden söylemesi çokta güzel gelişimi hem mama hem meme ile büyüttüm oğlumu
tygz19 Hipp combiotic kullanmalısın bence ben sma denedim aşırı kabız oldu bebeğim humanada öyle en rahatı hipp gazını kolay çıkartıyor bagırsakları rahatlatıyor benden söylemesi çokta güzel gelişimi hem mama hem meme ile büyüttüm oğlumu
Osman_Aras tygz19 Bende düşünüyorum mama almayı çocuğum zayıf doğdu gelişimi için hem mama hem emzirmeyim diye düşündüm
Melikeakiner Hipp bize kabızlık yaptı, aptamil advance yeni çıkan mamasına geçtik. Çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
kiliclar [bilinmeyen] doğumdan bu yana diyebilirim aptamil kullanıyorum canım kızım 18 aylık şuanda çok şükür çok güzel bir mama tavsiye ediyorum sanada