Morusevenanne petitonunannesii söyledikleri şey asırı saçma bu yüzden bebek sütten kesilmez. Baska bi doktora gitmediniz mi?
petitonunannesii Morusevenanne Maalesef araştırma hastanesindeyim 20 tane çocuk doktoru var hepsi de aynı fikirde
petitonunannesii Morusevenanne Çok üzülüyorum dayanamıyorum ama bebeğin için böylesi daha iyi diyolar
petitonunannesii Minou Ben 12 de 30 cc verdim 4 de kadar aciksin belki içer dedim 60 cc yi zorla içti o da 40 dk da
petitonunannesii Minou Bizimki atakta değil aslında beslenme dışında problemimiz yok ama zaten doğduğundan beri beslenme Durumu çok kötü.4 bucuk aylik 4 kilo 300 gr.
petitonunannesii Catlover Hayır bu alerji mamasi değil laktozsuz o yüzden rahatsız edici bi tadı kokusu yok ona rağmen vanilya surubuyla biraz tatlandiriyorum ama 60 cc yi 40 dk da anca bitiriyo
Ozge-ZS Anne sütünü kesmek ne denli doğru acaba benim kızımda 4 aylık kontrolünde 5 kiloydu ama böyle bir seçenek ihtimal dahi değildi başka doktorlarda mı görse alerjisi var mı mesela ayrıca anne sütü+mama şeklinde ilerleyemez miydiniz?
petitonunannesii Ozge-ZS Bizimki de 4 bucuk aylik 4 kilo 300 gr sürekli ishaldi kusmasi vardı laktozu sindiremiyor anne sütünde de laktoz var diye sütü kesti laktozsuz mama ile devam ediyoruz
Almi4134 petitonunannesii laktoz intoleransi olsa bile çoğu doktor anne autunu kestirmiyor :( keske başka doktora gitseydiniz biz relaktaz damla kullanmistik uzun bir süre
petitonunannesii Almi4134 1 hafta kadar relactaz verdiler ama hep kustu sancısı agrisi ishali devam ediyordu sonrasinda kesmemi soylediler
iyilik80 petitonunannesii laktoz intoleransi var diye sutten kesilmez bebrk. Baska bi doktora gidin bence. Emzirmeden once damla kullanilir relactaz diye. Cok savma olmus yazik bebege
Minikkus14 iyilik80 kesinlikle öyle bizde de var mesela emzirme öncesi damla kullanıyoruz osicol bizimkide relaktaz ın aynı görevini görüyor yani emzirmeden kesildiğini daha yeni gördüm ciddi alerjisi olanlar bile kesmeyip alerjisi olan besine diyet uygulatiyor doktorlar
petitonunannesii iyilik80 Kullandık 1 hafta ama hic bi değişiklik olmadı ishali devam ediyordu kusmasi da artmıştı doktorda kesmem gerektiğini söyledi çok üzgünüm
Minikkus14 petitonunannesii benim.bebegimde de laktoza intoransi var emzirmeye devam ediyorum damla kullanıyoruz her emzirme öncesi faydası oldu olmasaydi diyet uygulayacaktim süt ürünlerini keserek emzirmeye devam edecektim doktor gelişiminde yavaşlama görürsek mama başlarız bir iki öğün ama emzirmeyi kesmeyiz kesinlikle dedi yani yolları varken neden direk kesiyorlar ki çok saçma geldi
petitonunannesii Minikkus14 Bizimkinin gelişimi çok geride Doktorlar telafi edilemeyecek boyuta gelmesin dediler 2 aydır hic kilo alamadi
Bellatrix petitonunannesii Cnm bence sütten kesme bebeğin emiyorsa bu çok güzel bir nimet benim bebeğimde sebebi belli olmayan bir beslenme reddi var kırk takla atıyorum uyusun da emsin aman kaşıklarla sağdıpımo içsin diye uğraşıyorum madem laktoz intoleransı var relactaz damla kullan en kötü süt ürünleri diyeti yap mama +meme git kesinlikle kesme