Kedimin patisi yarılmış şimdi farkettim sanıyorum diğer kedim tırnak atmış dün eve geldiğimizde evin heryeri kandı yatağım halılar koltuklar, banyo mutfak… anlayamadım ne olduğunu. Az önce tekrar kanamaya başlayınca farkettim hala kanıyor derin yarılmış ağlıyorum dakikalardır istanbuldayız çevremizde açık veteriner bulamadık bayram sebebiyle sanıyorum.
ne olur anlayan birileri ne yapmam gerektipibi söylesin antibiyotik krem sürmeye calıştım süremedim patisini çekip kaçıyor 🤷🏻♀️ Aslında kanayana kadar keyfi yerindeydi oyun oynadık tam biz yatmaya gittik diğer kedimi sıkıştırdı bağırışıyordı ben de yataktan kalktım ayıramadım cok kötü dövüyordu diğer kedimi ben de ayırmak için biraz vurdum ama sert değil tabi ki koltuğun altına saklandı tam o sırada peşi sıra parkelerde kan olduğunu fart ettim hemen aldım baktım patilerine arka patisi çok fena yarılmış kanıyor 🚨 ne yapacağımı bilemedim bir de vicdan azabı çekiyoeum hayvanın zaten canı acıyor ben de gittim vurdum hayvana yani sert vurmadım ama çok kötü hissediyorum kendimi