VERA19 TheMomm Yoo kırılmam,her zevke saygı duyarım. O kadar isim seçeneği var ki herkes aynı isimleri beğenip koyamaz zaten mümkün değil🥲
FZC VERA19 kusura bakmayın ama oyladım ama gerçekten sevemedim ismi büyüdüğünde dalga geçme ihtimalleri var
VERA19 FZC Düşünme aşamasındayım daha. Maya ismiyle daha çok dalga geçerler gibi geliyor,anlamından dolayı. Kusura bakılacak birşey yok,sevmeyebilirsiniz. O kadar isim seçeneği var ki herkes aynı isimleri beğenemez zaten mümkün değil 🤷🏻♀️
Deletedmom_7 VERA19 o zaman kızınızla çok güzel uyumlu olur benim de 2. Çocuğum olsa uyumlu isim düşünürdüm
VERA19 Deletedmom_7 Bir yanım uyumlu diye Eva koy diyor öbür yanım Maya ismini çok beğeniyor ve gidip gelmeler burada başlıyor🥹🙈
Deletedmom_22 VERA19 Eva (yani Havva Türkçesi) güzel bir isim. Hem yabancı ülkelerde ileride yaşasa ,okusa bile zorlanmaz kızınız isminden dolayı☺️
VERA19 Deletedmom_22 Hem yabancı ülkelerde ileride yaşasa ,okusa bile zorlanmaz kızınız isminden dolayı☺️ Evet bu yanı çok iyi kesinlikle🥰 Şuanda Katar’da yaşıyoruz ama kalıcı değiliz Türkiye’ye dönüş yapacağız bir süre sonra