Rabia55_ Boncuk1421_ bende suan oyleyim gecen hasta mutfagi asperoxla temizledim sonrasinda bogaz kuruluğu ve tıkanıklık oldu
Userqq serenittyyy canım hem cam açıktı hem de not maske takikiydi….. Çok ağır bir kimyasal karar verdim
serenittyyy Userqq bencede kullanmayın bende bıraktım çünki şu a101 de vegan içerikli viking spreyler var onlarıda seviyorum isterseniz deneyin çok seveni var
Userqq Boncuk1421_ belki de çok tahriş etti bağışıklığınızi düşürdü bilmiyorum ki artık…. Ama yok yok bu asperox kesin bir şekilde solunum yolunu tahriş ediyor
Ekvatoral Userqq sarı güç ü çamaşır suyu döktüğümüz yere dökmüşüz çok kötü olmuştuk. Ayrıca sprey şeklinde olunca mecburen soluyoruz. Küçük partiküller halinde havaya yayılıyorlar
Zombi Userqq bende de yaptı bogazlarim mahvaloyu onu kullanınca ayrıca sarı leke yapıyo , bitti çok şükür bi daha almiycam ,çok ağır kokuyo
Elifkskl Userqq köpük olarak sıkınca ucuyor hemen geliyor benimde ağzıma burnuma bu yüzden maske takıyorum temizlik malzemesi kullanırken
Userqq serenittyyy vallahi direk organik bişey bulmam lazım diye düşünüyorum onlarda çıkarmaz ama yapacak bişey yok
serenittyyy Userqq bu dediğim günlük temizlk için diğerlerini pek bilmym genelde arap sabunu beyaz sabun sirke kullanırım