Userqq Arkadaşlar bu asperoxun sarisida maviside kullandıktan sonra solunum yolu rahatsızlığı yaşayan var mı? Kuru öksürük yapıyor mu sizede ya gün içinde yada gecesinde? Not mümkünse yooo bana hiç bişey olmuyorcular yazmasın.
Noname21 Userqq kullandigim zaman nefes alamamistim ben em son çare dusakabin için kullanmıştım ama berbat birsey
Userqq Noname21 hemen olmuyor bende ya belki işte maske taktigim için mi bilmiyorum yaklaşık 6 saat 5 saat sonra gibi oluyor ama felaket bir kuru öksürük 2 yada 3 kez kullandim hepsinde aynısı oldu panik atak var zaten koronami oldum diye hepsinde de kafayı yedim o yuzden buraya soruyum dedim
Userqq Ebru-isil işin garibi bende hemen olmuyor belki maske taktigimdan dolayı ya gecesi ya gün içinde yani yaklaşık bi 5 6 saat sonra oluyor
Userqq Kizlar n95 maske taktım ya bı de yaparken temizlik…. ikisini de kullandım naisl biseymis bu boyle
Deletedmom0099 Userqq bende oldu, ayrıyeten mavisiyle duşakabin temizledim derzlerin rengini değiştirdi dalgalı kaldı resmen derzler. kalanını kullanamadım resmen
Userqq Deletedmom0099 ayyy içimi çok rahatlattı iz gerçekten … Kuru öksürük değil mi sizde olanda? Acaba derzininz boyasından mi yoksa gerçekten ağır bir kimyasal mi bu anlayamadım suan
Deletedmom0099 Userqq evet boğazımı sıktı sanki yapıştı değişik bir şey derzin boyasını kaldırmadı leke yaptı sadece o yüzden kimyasaldan olduğu çok net
meyaski Userqq Ben de 5-6 aydır bir kuru öksürük vardı, ciğerlerim sökülecek gibi oluyordu. Hiç bu deterjanlardan mıdır diye düşünmemiştim açıkçası. Sarısı bitti. mavisini var bende. Onu kullaninca bir bakayım bakalım. Geçmiş olsun bu arada
serenittyyy Userqq evet mavisini denemedim ama sarısını çok sıkınca öksürtüyo mümkün mertebe cam açıkken kullanın
Userqq serenittyyy canım hem cam açıktı hem de not maske takikiydi….. Çok ağır bir kimyasal karar verdim
Boncuk1421_ Şuan bende öksürük burun akıntısı boğazlarımda açıma var ve 1 hafta olacak asperox aldığım .az önce dedim acaba üşüttümmü diye öksürük neden başladı havalarda garip derken sizin yaZınızı gördüm olabilir aslında şuan benimde kafama takıldı
Rabia55_ Boncuk1421_ bende suan oyleyim gecen hasta mutfagi asperoxla temizledim sonrasinda bogaz kuruluğu ve tıkanıklık oldu
Userqq Boncuk1421_ belki de çok tahriş etti bağışıklığınızi düşürdü bilmiyorum ki artık…. Ama yok yok bu asperox kesin bir şekilde solunum yolunu tahriş ediyor