alparlaninannesi Memnun musunuz arkadaşlar almayı düşünüyorum çok zor çıkarıyor dişlerini ne kadar arayla nasıl vermem lazim
Esra_Deva alparlaninannesi iki saatte bir toplam günde 6 taneye kadar kullanabilirsin dedi dr. Hiç o kadar kullammadım. Kurtarıcımız. Kızım görür görmez ağzını açıyor. Çok rahatlatıyor.
sevgielif123 alparlaninannesi kızımın tükürük ve salyası çok fazlalaşmıştı. Doktora danıştığımda tetagil önerdi. Hem dişler için hemde salyalar için iyi olur dedi. Kızım tadını da sevdi günde 4 kere verebiliyorum.
Sevdaacan irva peki belli bir ayı varmı kullanmak için benim kızım 5 buçuk aylık ama eli sürekli ağzında kaşınıyor muhtemelen bizde kullanabilirmiyiz
irva alparlaninannesi Aşırı huysuz olduğunda veriyorum hemen.Onun dışında da ara ara veririm.Ama gün içinde 6 kez kullanabilirsin.
alparlaninannesi Sevdaacan ben intettte okudum Instagram’da beşinci aydan itibaren kullandık yazan olmuş ama siz araştırın isterseniz
sevgielif123 Sevdaacan aynı şikayetlerle gittik doktora 3 ay 10 günlüktü. Doktor tavsiyesiyle başladık. Sizde doktorunuza sorun tavsiye ederse çok iyi geliyor
alparlaninannesi sevgielif123 Eczanede bulabilir miyiz ya sipariş gelmiyor bayram üstü çok gecikecek kolay bulunan bir şey mi