Gulsahek Kesinlikle götürün biran önce çocupunuzun sağlığı söz konusu bu konuyu buraya sormanız bile hata allah korusun çocuk enfeksiyondan başına herşey gelebilir vakit kaybetmeuin bence.
ayseeeasln21 Gulsahek hemen götürdüm çok saolun herşeyimiz temiz sadece göz enfeksiyonu olduğu için ateş çıkmış
ayseeeasln21 zeynepbalci canım tam emin değildim canım goturdum doktora enfeksiyon varmış gözünden irin akıyor doktora götürdüm gözünden olduğunu söyledi
zeynepbalci ayseeeasln21 kumla alakalı bişi değilse iyi ya Allah şifa versün inşallah iyi bayramlar 💜
ayseeeasln21 Karadenizkizi53 kedi kuma yaptığı için ortada olabilir mi soruyoruz sonucta kötü bir maksat yok fikir alısvrrisi o panikle yazmışım ve yememjs
ayseeeasln21 Sumeyyebaglan ya emin degildim zaten götürdüm yememiş zaten kum çok şükür geçmeyen bir alerjisi vardı ondan kaynaklı iltihap kapmış dedi doktor
ayseeeasln21 sudereyhan402 götürdüm zaten emin değildim gözümüz iltihaplanmis kan testi falan yapıldı çok şükür hicbirsey yok
ayseeeasln21 Makaron_88 çok şükür hicbirsey yok kumu daha yeni koymuştum zaten kan tahlillerimiz temiz gözde enfeksiyon olduğu için ateş yukselmis
ayseeeasln21 Bebegimm1 çok şükür herşeyimiz temiz tam emin olmadığım için hemen götürdük gözümüz enfeksiyon kapmış alerji yüzünden ateş o yüzden çıkıyormuş
ayseeeasln21 Minnakkk gittik canım bende emin değildim zaten kaka da öyle şeyler görünce anlam veremedim herşeyimiz temiz çıktı goz enfeksiyonu olmuş ateş o yüzden çıkıyormuş
Minnakkk ayseeeasln21 cok gecmiş olsun Allah beterinden korusun. Adli vaka olarak kayıtlara gecti mi yoksa bişey yapmadılar mı bizi adli vaka olarak kayda almıslardı
cydcvk ayseeeasln21 şimdi forumda okuyordum canım dışkıya bulaşan şeylerlere temas eden çocuklar tifo olabilir yazıyodu bunun üstüne senin postunu gördüm acilen doktora götürmen gerekiyor
ayseeeasln21 Gulsahek gözünde sarı iltihaplı akıntı şişlik ve iç kısmında kızarıklık varmış 15 gün önce de benimkinde varki maalesef bulasiciymis
Gulsahek ayseeeasln21 benim kızının gözüde öyle yeşil akıntı gözün alt kısmında kızarıklık ar sulanıyor ve çapaklanıyor 😵💫