kuzeyto Pelinzade ozel sigortaniz varsa bir kismini karsiliyor bilginiz olsun, zorunlu degil diye karsilamaz dusunmeyin mutlaka belirtin
Serene kuzeyto Özel sigortalarda her poliçe karşılamıyor yalnız,ilaç teminatı vermiş olmanız gerekiyor☺️
Sakura-chan Minikprensannesi huzursuz falan oldu mu ? Benimkide 3 aylık aynı anda üçünü olacak ağır gelirmi diye korkuyorum
Kubracls asocialmom çok iyi yapmışsın büyük şehirde oturmanın dez avantajları sanırım çocuklarımıza yansıyor
kuzeyto Pelinzade aynen canim, inan isi biraktigim icin su an benim ozel sigortam yok ama onunkini yaptirdim, kendi canimizdan once onlarinki geliyor resmen☺️
Minikprensannesi Sakura-chan evet huzursuzlandı aynı anda yaptırma agır geliyo bi hafta aralıklı yaptır
Pelinzade AynurGuzel_ evet sosyal pediyatri 6 ayitibariyle oraya gitmeniz gerekiyor biz üniversite hastanesinde gidiyoruz önceden randevu almanız lazım 6 aylık olunca gelişimine her şeyine bakılıyor
Serene Pelinzade Bugün bexsero’nun 2.dozunu olduk evet eczane 400 lira olduğunu söyledi.Bizim özel sağlık sigortamız olduğu için %20’sini ödüyoruz aşıların.geçen ay da menectra’nın ilk dozunu olduk.
Minikprensannesi Sakura-chan yok öyle degil şimdi ben 3. Ay da üç aşıyı da aynı gun yaptırdm ama pişman oldum 5. Ayda nimenrıx ve rotayı aynı gun yaptırdım bakseroyu 1 hafta sonra yaptırdım 3 ü aynı anda agır geliyo
Minikprensannesi Sakura-chan yok öyle degil şimdi ben 3. Ay da üç aşıyı da aynı gun yaptırdm ama pişman oldum 5. Ayda nimenrıx ve rotayı aynı gun yaptırdım bakseroyu 1 hafta sonra yaptırdım 3 ü aynı anda agır geliyo
Betujjj EmelMina çok tesekkür ederim gecen gün arkadaslarla konusmustuk 🙏🏻Hangisi daha yaygın siz ikisini de yaptrdınız mı