Prenslerinannesiii https://www.hizliresim.com/sopldvy Kızlar merhaba bu elbise sizce nasıl güzel mi kullanan oldu mu çok büyük işimi duruyor ? Birde arkasında fermuar yer açılır mi önünün düğmeleri dikilse
TTNCC2302 Prenslerinannesiii sana bir site söyleyeyim tavsiye ederim ordan alışveriş yap benve çok uygun fiyatları kaliteside iyi
Prenslerinannesiii Halimea teşekkür ederim canım aslında hoşuma gitti de büyük işimi diye bi şey yaptım.
Canparcam_ Prenslerinannesiii Güvenilir mi site ? Bu aralar dolandırılmalar çok arttı ona dikkat edin öncelikle , elbise çok güzel ben begendim 😊
Esra_inciii Prenslerinannesiii şifon elbiseye nasıl düğme diktiricen toparlanır kumaş elbisenin formu bozulur
Halimea Prenslerinannesiii yok canım cok tatlı aslında elbise sadece ic gösterimi ona takıldım, ama altında astarı var sanırım . Gülle Gülle kullanın.🤗
Esra_inciii Prenslerinannesiii parana yazık olur elbiseyi de bi daha giyemezsin ben den söylemesi düğmeli başka bi model bak benimde derdim o şuan emzirmeye uygun doğru düzgün bişey bulamadım
Prenslerinannesiii Esra_inciii doğru söylüyorsun canım dediğin gibi öyle kullanıcam artık çünkü başka kalmamış